4 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Voľba pápeža: Markíza bude informovať priamo z Vatikánu!

Najčítanejšie

tv markiza-Rado Igaz
Rado Igaz, TV Markíza

Televízia Markíza pripravuje mimoriadne spravodajstvo v súvislosti s voľbou nového pápeža. Spravodajský tím sa tejto téme intenzívne venuje od minulo týždňového oznámenia rezignácie terajšej hlavy katolíckej cirkvi, pápeža Benedikta XVI.

Už niekoľko dní pred oficiálnym odstúpením Benedikta XVI., ku ktorému dôjde vo štvrtok 28. februára 2013, začne o aktuálnom dianí vo Vatikáne informovať redaktor spravodajstva TV Markíza Rado Igaz.

Divákom Televíznych novín sa bude pravidelne prihovárať prostredníctvom autentických reportáží a živých vstupov priamo z metropole katolíckej cirkvi. V stredu 27. februára 2013 bude prítomný aj na stretnutí pápeža so slovenským prezidentom Ivanom Gašparovičom a so slovenskou delegáciou pri príležitosti Národnej púte do Ríma.

Na deň pápežovho odstúpenia pripravuje TV Markíza mimoriadne spravodajstvo, ktoré sa začne po večerných Televíznych novinách.

„V mimoriadnom spravodajstve sa budeme venovať najmä aktuálnym otázkam v súvislosti s odchodom Benedikta XVI., pozrieme sa na výzvy, ktoré čakajú na nového pápeža a skúsime nájsť odpoveď aj na otázku, čo bude ďalej s  odvolaným arcibiskupom Róbertom Bezákom,“ povedal Tibor Mattyašovský, šéfredaktor spravodajstva a športu TV Markíza.    

 PR oddelenie TV Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne