7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Študenti FMK UCM na vlastnej koži pocítili žiaru reflektorov. Jednoducho FASHION DELIGHT 2013!

Najčítanejšie

fmk-fashion-delighti-_banner_na_titulku
autori: foto – Kristína POMSÁROVÁ, foto-koláž – Marián LUHA

TRNAVA 26. 02. 2013 – Akademická pôda Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave sa na jeden večer zmenila na predvádzacie mólo, na ktorom „zažiarili“ nielen známi návrhári z módneho sveta, ale i samotní študenti a doktorandi UCM. Išlo o druhý ročník módnej prehliadky s názvom a myšlienkou v jednom „Väčšia show, viac módy!“

Fashion Delight je módna prehliadka, ktorú organizujú študenti FMK UCM, v rámci predmetu Základy multimediálnej komunikácie, pod vedením Mgr. Mareka Šimončiča. Predstavuje štartovaciu čiaru pre začínajúcich návrhov, modelov a dizajnérov, ktorí majú šancu poukázať na svoj talent pred očami profesionálov.

Fotogaléria – Katarína Acél (http://katarinaacel.500px.com)

Fashion Delight Vol. 2 svoju víziu splnil! Malé priestory FMK na Skladovej ulici sa vymenili za priestrannú jedáleň UCM, ktorá ponúkla možnosť dvojnásobného počtu modeliek, modelov, návrhárov a  nadšených divákov. Role modelov a modeliek sa zhostili študenti, doktorandi, i známe tváre ako napríklad Zuzana Plačková či Dominika Mirgová, ktorá show oživila i speváckym vystúpením. Akciu moderoval študent FMK Matúš Hliboký spolu s Ľubomírou Langovou. Show sprevádzali  i tanečné vystúpenia skupín Fullhauzz Crew, the Dolls a Slovak Wakers.

Na prehliadke sa predstavili diela návrhárov ako Alexandra Džuganová, študentka FMK (byAlex), ktorá divákov zaujala netradičným materiálom svojich diel, Jana Jurčenko, ktorá poskytla kolekciu z MISS 2012, Katarína Blaško Švecová, absolventka FMK UCM (šVecičky), Kristína Mišechová, Tatiana Vavríková, Lucia Hucíková (HUCI Design), modely značiek House, Aranburu, HooliGEN. Módne kúsky skrášlili šperky a doplnky Mary Bohunickej (Strawberia) a Jany Kadlíčkovej (JK).

Fotogaléria – Katarína Acél (http://katarinaacel.500px.com)

Viac informácií poskytne:

PaedDr. Eva Habiňáková, PhD.
Kabinet public relations
Atteliér – kreatívna a eventová agentúra FMK UCM v Trnave
e-mail: press.fmk@ucm.sk

Fotogaléria – Katarína Acél (http://katarinaacel.500px.com)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne