12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

HP EliteBook Revolve: nový hybrid medzi notebookmi

Najčítanejšie

HP EliteBook Revolve_mini banner_na_titulku

Števo Porubský

HP EliteBook Revolve

Spoločnosť HP nedávno predstavila nový kúsok určený hlavne pre biznis klientelu, no komu sa zapáči, môže si ho kúpiť i pre seba. Novinka zo série EliteBook bude disponovať bežnou výbavou, no ponúkne predsa len niečo špeciálne. Pôjde o možnosť otáčania a sklápania dotykového displeja ukrytého pod odolným Gorilla Glass 2. Dotykový displej sa hodí aj na ovládanie nového Windows 8, ktorý je samozrejme nainštalovaný už pri kúpe. Samotný displej má uhlopriečku 11,6 palca a rozlíšenie 1 366 x 768 pixlov.

HP EliteBook Revolve-1

Rozmery modelu Revolve sú 28,5 x 21,2 x 2 cm, hmotnosť dosahuje 1,4 kg, pričom šasi a časti obalu sú vyrobené z horčíkovej zliatiny. Ultrabook to však nie je, bezpochyby ale patrí medzi tie prenosnejšie kúsky. Vo výbave nechýba nič dôležité, pamäť RAM si môžete dopriať až do 12 GB. Za príplatok môžete mať aj 3G modem, dotykové pero, výkonné Intel Core i7 procesory či 256 GB SSD disk. Lítium-polymérová batéria s kapacitou 44 Wh by mala vydržať okolo 6 hodín prevádzky. HP EliteBook Revolve bude na trhu v priebehu marca 2013 za zatiaľ nezverejnenú cenu.

HP EliteBook Revolve-2

Foto: HP

 

Článok bol publikovaný v technologickom magazíne TECHBOX.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne