6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

RTVS: Ceny Radio_Head Awards udelia už v nedeľu

Najčítanejšie

mini banner-rtvs-radio head-awards 2012

Už v nedeľu spoznáme čerstvých držiteľov hudobných cien Radio_Head Awards. O víťazoch v kategóriách Album roka, Singel roka, Najlepšia koncertná kapela / Interpret roka, Nováčik roka a štyroch žánrových kategóriách rozhodovali poslucháči Rádia_FM v dvoch kolách hlasovania od januára. Svoje ceny na piatom ročníku Radio_Head Awards odovzdajú aj hudobní kritici a publicisti, ktorí rozhodovali o cene Album roka / Cena kritikov a o Cene za prínos do hudby, ktorú in memoriam udelia výtvarníčke a speváčke Bety K. Majerníkovej.

Slávnostný večer, ktorý prebehne v bratislavskom Majestic Music Clube, svojimi vystúpenia spestria Vec, Para, Zlokot, Korben Dallas, Karpatské chrbáty, Hex, Vetroplach, Purist, Walter Schnitzelsson, Družina a Tomáš Sloboda s jeho Sounds Like This. Meno posledného účinkujúceho organizátori zverejnia až v nedeľu popoludní. Udeľovaním cien budú sprevádzať Martin „Ego“ Staňo známy z Rána na eFeMku, Rudi Rus z programu Headbanger_FM a Pišta Vandal z kapely Čad.

Víťazi Radio_Head Awards si odnesú sošky z dielne sochárky Miry Podmanickej, ktoré už tradične vznikli podľa návrhu Bety K. Majerníkovej. Ceny Radio_Head Awards si v minulom roku odniesli Noisecut, Puding pani Elvisovej či Dynamo Team. Tento rok majú najviac šancí na zisk sošky s rádiom namiesto hlavy Vec, Para, Billy Barman či Ink Midget.

Živý prenos z udeľovania odvysiela Rádio_FM, ktoré na oficiálnom webe radiofm.sk prinesie aj live stream.

www.radiohlavy.sk

web_FM: www.radiofm.sk

facebook: facebook.com/Radiofm

facebook.com/rha.fm

tweets_FM: twitter.com/Radiofm

rtvs-radio-head-awards_banner_na_titulku

 Informácie pre portál masmediálne.info poskytol hovorca RTVS Richard Šümeghy, www.rtvs.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne