10.5 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

TV MARKÍZA: Modré z neba dnes večer vstúpi do desiatej sezóny!

Najčítanejšie

Opäť prichádza čas plnenia túžob. Na obrazovky TV Markíza sa vracia mimoriadne obľúbená šou Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom, ktorá mení osudy ľudí k lepšiemu.

Modré z neba sa vracia! Jeden z najúspešnejších formátov na televíznom trhu vstupuje už do jubilejnej desiatej sezóny. Nová séria odštartuje dnes večer, v stredu 6. marca 2013 o 20:20 na Markíze.

Šou o plnení snov si už niekoľko rokov získava srdcia divákov emotívnymi príbehmi ľudí, ktorým život ukázal aj svoju odvrátenú tvár. A práve vďaka moderátorovi Vilovi Rozborilovi, ktorý spolu so svojim štábom opäť prešiel kus sveta, sa ich tajné túžby zmenia na skutočnosť.

zmensena foto-Modré_z_neba_-_foto_4
Modré z neba, TV MARKÍZA
zmensena foto-Modré_z_neba_-_foto_2
Modré z neba, TV MARKÍZA

Prvé tohtoročné vydanie otvorí emotívny príbeh 6-ročného Mareka, ktorý je odkázaný na monitor dýchania a invalidný vozík. Nemá však konkrétnu diagnózu a oficiálne nie je chorý, takže podľa slovenských sociálnych noriem musí spolu s rodičmi takmer tri hodiny denne cestovať autobusom do špeciálnej škôlky a ďalšie tri hodiny späť. Modré z neba jednoducho muselo pomôcť…

Nasledovať bude dramatický príbeh Vierky a jej troch detí, ktorým deň pred Silvestrom zhorel dom. Namiesto veselej silvestrovskej večere zažila rodina ten najsmutnejší záver roku 2012. Ľudia z dediny však prejavili obrovskú spolupatričnosť a ukázali, že si dokážeme navzájom pomáhať či je piatok alebo sviatok.

Dnešné Modré z neba vyvrcholí príbehom statočnej Karinky. Dievčatku so svalovou atrofiou dávali lekári tri roky života. Vilo však Karinke pripravil oslavu už jej šiestych narodenín. A oslava to bola parádna – skončila svadbou. Kto si koho vzal?

Modré z neba dosahovalo uplynulú jeseň v strategickej cieľovej skupine 12-54 priemerný trhový podiel 37,6 %. Priemerný prime-time výkon TV Markíza bol v tomto období na úrovni 28,2 %. Šou sledovalo v priemere 836-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Modré z neba je neodmysliteľnou súčasťou vysielania Markízy už od septembra 2008.

Šou Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti takmer 290-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka modrezneba.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o šou. 

PR oddelenie TV Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne