12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Aplikácia ŠKODA Service ponúka prvú pomoc vodičom na cestách

Najčítanejšie

SKODA Vision D_banner_na_titulku

Jednoduché lokalizovanie predajcov, pomoc asistenčných služieb a manuál k vozidlu v jednom. Aplikácia je dostupná bezplatne pre zariadenia s operačným systémom iOS a Android

Spoločnosť ŠKODA AUTO pripravila pre majiteľov a fanúšikov vozidiel ŠKODA novú aplikáciu pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android. ŠKODA Service slúži na jednoduché lokalizovanie a navigovanie k najbližšiemu servisnému partnerovi, rýchlu pomoc asistenčných služieb či vyhľadanie manuálu k vlastnému vozidlu ŠKODA. Užitočnú a praktickú aplikáciu je možné stiahnuť v obchode s aplikáciami bezplatne.

  „Našim zákazníkom prinášame ďalšiu službu, ktorá im maximálne uľahčí život za volantom. Aplikácia ŠKODA Service znamená prvú pomoc pre vodičov, ktorým sme vždy nablízku. V prípade nehody alebo neočakávanej poruchy si tak môžu okamžite vyhľadať napríklad informácie o najbližšom autorizovanom servise ŠKODA, a to kedykoľvek a kdekoľvek,“ uviedol Robert Hukel, vedúci oddelenia Popredajných služieb spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Aplikácia ŠKODA Service umožňuje užívateľovi v rámci sekcie Môj dealer získať zoznam najbližších autorizovaných servisných partnerov ŠKODA s možnosťou využitia online navigácie priamo k nim. Najbližší servisní partneri značky ŠKODA sú vyobrazení na mape, pričom po kliknutí na ich značku získa užívateľ informácie o otváracích hodinách, adrese či kontaktoch. Podobným spôsobom funguje aj sekcia Asistencia. Tá rovnako zobrazuje na mape najbližšie autorizované servisy ŠKODA, možnosť rýchleho vytočenia domáceho a zahraničného čísla asistenčných služieb či praktický manuál, čo robiť v prípade nehody. Poslednou sekciou je Moje auto, kde v prehľadnom zozname môžu vodiči nájsť modely značky ŠKODA s možnosťou stiahnutia návodu na obsluhu.

Lucia Busquet, PR manager

ŠKODA AUTO SLOVENSKO s.r.o.

3/18/2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne