16.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Slovart: “Tri knihy” – TIBOR HUSZÁR – Výber z najzaujímavejších kníh na tento týždeň

Najčítanejšie

tlacitko facebook-srdce
Vždy nové a zaujímavé informácie o knihách, môžete nájsť v skupine fanúšikov na facebooku: 

„Slovart – vydavateľstvo najlepších kníh“


NA KRIDLACH obalka385.qx
Tibor Huszár: Na krídlach večnosti

Fotografická publikácia Na krídlach večnosti je súhrnom fotografií zachytávajúcich divadelné predstavenia deviatich slovenských divadiel a jedného viedenského. Z časového hľadiska dielo mapuje predstavenia od 70. tych rokov až do roku 1990. Tento umelecký dokument zachytáva predovšetkým osobnosť hercov vo svojich javiskových rolách, mnohí z nich už dnes medzi nami nie sú. Tibor Huszár získal 24. októbra 2007 prestížne ocenenie Fotograf roka.

 

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu:  Na krídlach večnosti

 

Letokruhy_vecnosti.qx
Tibor Huszár: Letokruhy večnosti

Unikátna fotografická publikácia Letokruhy večnosti neopakovateľným spôsobom zachytáva veriacich a architektúru drevených kostolov na Slovensku, od Oravy až po horný Zemplín a hranice s Ukrajinou. Na Slovensku je zachovaných približne 50 takýchto drevených stavieb. Fotografie Tibora Huszára nie sú len svedectvom o architektúre, ale aj svedectvom o človeku v reálnom čase a konkrétnom prostredí. Tibor Huszár získal 24. októbra 2007 prestížne ocenenie Fotograf roka.

 

 

 

 

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu:  Letokruhy večnosti

 

Slovart_Huszar_portrety


Tibor Huszár: Portréty

Tibor Huszár, vynikajúci portrétista ľudskej duše, zachytáva na svojich fotografiách rad svetových i našich osobností známych z politiky, kultúry, spoločenského života v situáciách, v ktorých poodhaľujú svoj vnútorný svet.

 

 


 

 

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu:  Portréty

Ďalšie články

Aktuálne