16.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Novinka: Vodotesný Walkman

Najčítanejšie

sony 1Nový vodotesný Walkman NWZ-W273 od spoločnosti Sony je doslova stvorený pre pohyb.

 

sony 2Nový vodotesný Walkman NWZ-W273 od spoločnosti Sony je doslova stvorený pre pohyb. Jeho ľahký a kompaktný dizajn zaručuje slobodu pohybu pri každej športovej aktivite. Či sa nachádzate vo fitness centre, beháte v parku, alebo dokonca plávate, W273 vás bude sprevádzať bez toho, aby vás obmedzoval. Navyše sa rýchlo nabíja a vydrží až 8 hodín neustáleho prehrávania. Tento Walkman sa stane vaším „parťákom“ pri každom tréningu.

sony 3Túžite po kondícii olympionika? Podporte svoju motiváciu a skúste trénovať s hudbou! Výskum austrálskych profesionálnych športovcov* ukázal, že hudba dokáže zvýšiť vytrvalosť až o 15%. Pomocou hudby, tak môžete zrýchliť váš tréning. S novým vodotesným mp3 prehrávačom Walkman NWZ-W273 je možné trénovať kdekoľvek. Vďaka hmotnosti len 29 g je Walkman série W dostatočne malý a ľahký, aby ste ho mohli mať pri sebe na každom tréningu. Počas cvičenia vás pritom nebudú limitovať žiadne káble. Najdôležitejším vylepšením oproti predchádzajúcim modelom je úplná vodotesnosť až do 2 metrov. To znamená, že s novým Walkmanom je možné bez problémov počúvať obľúbenú hudbu aj pri plávaní v bazéne.

sony 4Nastaviteľné slúchadlá spoľahlivo sedia a nevypadnú ani pri prudších pohyboch alebo skákaní.
Rýchle nabíjanie umožní už po 3-minútach nabíjania poskytnúť 60 minút nepretržitého prehrávania hudby. Walkman tak stačí dať nabiť, kým sa prezliekate a bez problémov vydrží kratšie cvičenie. Naopak, pri maximálnom nabití umožní Walkman série W nepretržitú reprodukciu hudby až 8 hodín. To je čas, ktorý vystačí aj na ten najnáročnejší tréning. Vďaka pamäti 4 GB budete mať k dispozícii bohatý výber melódie, od dynamických až po odpočinkové. Zoznamy vhodných skladieb sa vytvárajú jednoducho. Stačí preniesť obľúbenú hudbu z knižnice iTunes alebo prostredia Windows a môžete vyraziť na tréning.

sony 5 Nový vodotesný prehrávač Walkman série W273 je k dispozícii v čiernej, bielej a modrej farbe v dvoch rôznych veľkostiach.

 

Peter Blažečka

seesame.com

 

* Zdroj: http://www.bbc.co.uk/news/health-10767128

Spoločnosť Sony:
Spoločnosť Sony je popredný celosvetový výrobca inovatívnych audio, video, komunikačných a
informačných produktov pre spotrebiteľský trh ako aj pre profesionálne trhy. Spoločnosť Sony je známa
vďaka svojim renomovaným audiovizuálnym produktom, ako napríklad HD LCD televízory BRAVIA™,
digitálne fotoaparáty Cyber-shot™, kamkordéry Handycam®, digitálne zrkadlovky „α“ (vyslovuj alfa),
tablety Sony a MP3 prehrávače Walkman® a rovnako tiež osobné počítače VAIO™ a profesionálne
produkty pre 3D HD vysielanie.

Za účelom získania ďalších informácií o spoločnosti Sony Europe prosím navštívte
stránku http://www.sony-europe.com

Za účelom získania ďalších informácií o spoločnosti Sony Corporation prosím navštívte stránku
http://www.sony.net

Ďalšie články

Aktuálne