7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Júnové vstupenky do Činohry SND už v predaji

Najčítanejšie

SND-Cinohra-Martin_Huba_banner_na_titulku
Martin Huba, ako Henrik z predstavenia Christophera Hamptona: Popol a vášeň

Slovenské národné divadlo už spustilo predaj vstupeniek na júnové predstavenia Činohry SND.
Aktuálna 93. divadelná sezóna na našej prvej činohernej scéne vyvrcholí hneď dvoma pripravovanými inscenáciami: najlepšou nemecky písanou hrou roku 2009 od súčasnej rakúskej autorky Elfriede Jelinek s názvom Rechnitz – Anjel skazy, ktorá po inscenáciách Rabínka i Matkina guráž nadviaže na dramaturgickú líniu „Endlösung“ a Shakespearovou komédiou Veľa kriku pre nič. Jedinečnú atmosféru premiéry si budú môcť vychutnať aj diváci, ktorí si už teraz môžu kúpiť vstupenky na nedeľné termíny premiér.

Z júnového repertoáru si milovníci kvalitného umenia môžu vybrať aj novú inscenáciu Bratia Karamazovovci, ktorá bude mať premiéru na budúci víkend, či nedávno uvedenú inscenáciu Bratia Jurgovci. Chýbať nebudú ani inscenácie Tančiareň, Aj kone sa strieľajú, či Malomeštiakova svadba, ktoré sa tešia mimoriadnemu záujmu, divákom preto odporúčame rezervovať si svoje miesto v hľadisku čo najskôr.

Keďže s kvalitnou kultúrou by si mali ľudia „potykať“ už v mladosti, „najmenší“ diváci a ich rodičia môžu túto myšlienku uplatniť v praxi na obľúbenom detskom predstavení Mechúrik – Koščúrik, ktoré na Medzinárodný deň detí, 1. júna 2013, uvedieme výnimočne v Sále činohry novej budovy SND.   

Vstupenky na júnové predstavenia v Činohre SND si diváci môžu kúpiť on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu navstevnik.sk, ako aj štandardne v pokladniciach SND, v ktorých sa dozvedia aj bližšie informácie. Svoje otázky môžu smerovať aj na infolinku Slovenského národného divadla 02 / 204 72 297. 

Zdroj: www.snd.sk

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne