12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Tablet Sony Xperia S – žne úspechy na svetových súťažiach.

Najčítanejšie

Nový tablet Xperia S z dielne Sony získal dva významné produktové ocenenia.

 

Prvým je víťazstvo v kategórii CES Innovation Award, za ním nasleduje ocenenie – iF product design award 2013.

Udelenie ocenení pre tablet Sony Xperia S je pre spoločnosť Sony výzvou i záväzkom zároveň. „Prestížne nezávislé medzinárodné ocenenie iF product design award je viac než 50 rokov symbolom prepracovaného dizajnu a pokrokového spôsobu myslenia“, vraví Tomáš Hrzán, Trade Marketing Manager VAIO, Czech Republic & Slovakia. „Potvrdzuje tak dlhodobú stratégiu Sony, ktorú pre svoje produkty napĺňame už desiatky rokov. A totiž, že originálny a sofistikovaný dizajn v kombinácii s pokročilými technologickými inováciami je pre dnešného spotrebiteľa skutočne veľmi dôležitý. Vďaka nemu produkty značky Sony jednoznačne vyčnievajú z davu.“

Známka kvality a inovácie = CES Innovation Award
Prestížne ocenenie CES Innovation Award udeľuje asociácia CEA (Consumer Electronics Associtaon), usporiadateľ najväčšej svetovej výstavy spotrebnej elektroniky CES. Ocenenie za významné počiny v produktovom dizajne a technológiách sú udeľované najlepším produktom už viac než 30 rokov. Porotu súťaže CES Innovation Design Award tvoria poprední odborníci a nezávislí dizajnéri, inžinieri a novinári z oblasti spotrebnej elektroniky, ktorí hodnotia jednotlivé produkty z rôznych kategórií z hľadiska inovácií. Ocenenie je dlhodobo vnímané ako známka kvality najlepších produktov v oblasti spotrebnej elektroniky.

Funkčnosť, design a inovácie = iF product design award
Ocenenie iF product design award je každoročne udeľované produktom, ktoré v sebe kombinujú funkčnosť, dizajn a inovácie. Ocenenie je vnímané ako pečať znamenitého a náročného dizajnu a určuje štandard už niekoľko desaťročí. Na výbere sa podieľa medzinárodná porota zložená z desiatok dizajnérov a technických špecialistov. Medzi skúmané kritériá patria kvalita dizajnu, výber materiálov i miera inovácie. Kľúčové sú tiež funkčnosť, ekologickosť, jednoduchosť použitia, bezpečnosť či hodnota značky.

Tablet Sony Xperia S rozvinie vašu predstavivosť
Značka Xperia prináša už mnoho rokov mobilné zážitky vďaka výnimočnému dizajnu, možnosti prepojenia jednotlivých zariadení a využitia sietí. Tablet Sony Xperia S poskytuje dostatočný výkon, ktorý potrebujete pri práci s obľúbenými médiami, aplikáciami a hrami. Vďačí za to rýchlemu štvorjadrovému procesoru NVIDIA Tegra 3 a operačnému systému Android 4.03. Unikátny režim „Guest Mode“ (režim Hosť) umožňuje požičiavať zariadenie priateľom a rodine bez strachu, že sa dostanú k citlivým dátam. Sprievodca vám uľahčí vytvoriť užívateľské profily a pomôže s ich nastavením presne podľa vašich potrieb. Vďaka novému zariadeniu môžete ovládať všetky elektronické zariadenia bez toho, aby ste museli vstať z pohovky! Univerzálne infračervené diaľkové ovládanie, vylepšené novou funkciou Makro, ukladá kombinácie príkazov, ktoré je možné kedykoľvek rýchlo použiť. Môžete tak pohodlne zapnúť televízor, domáce kino, vrátane prepnutia vstupov, nastavení hlasitosti atď. Úplne nové mediálne aplikácie ‘WALKMAN’, ‘Album’ a ‘Film’ kombinujú to najlepšie z technológií Sony a umožňujú pripojenie k množstvu služieb. Vďaka originálnej ponuke príslušenstva si môžete zariadenie prispôsobiť podľa seba, a to vďaka množstvu farebných krytov, stojanov a iného príslušenstva. Xperia Tablet S od spoločnosti Sony je na slovenskom trhu dostupný za doporučenú cenu 429 EUR. Viac o produkte nájdete na webových stránkach tu.

Peter Blažečka

www.seesame.com

7.1.2013

Ďalšie články

Aktuálne