17.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Rekordný záujem o PANORAMA CITY: Viac ako 200 bytov predaných v priebehu mesiaca.

Najčítanejšie

JT-Panorama City_banner_na_titulkuOd 1. marca kedy bol spustený predaj PANORAMA CITY, našlo svojho majiteľa 215 bytov a 240 parkovacích miest. Najväčší záujem je podľa očakávaní o dvojizbové a trojizbové byty, ktorých sa predalo v priebehu marca 101 respektíve 72. Jednoizbových bytov sa predalo 18 a štvorizbových 24. Z hľadiska záujmu o konkrétnu vežu sú preferencie klientov veľmi vyrovnané. V každej veži sa predalo viac ako 100 bytov.

„V priebehu prvého mesiaca sa predala viac ako tretina z celkového počtu 606 bytov. Sme spokojní, že PANORAMA CITY spĺňa očakávania ľudí. Radi  by sme si udržali ich priazeň, preto sme sa rozhodli ponúkať byty aj naďalej za výhodnejšie ceny až do začiatku výstavby, ktorá je plánovaná na júl 2013,“ informuje Katarína Krajňáková hovorkyňa J&T Real Estate.

Panorama City Balkon K4

Ceny jednoizbových bytov sa teraz pohybujú od úrovne 95 tisíc eur vrátane DPH, dvojizbových od 101 tisíc eur a trojizbový byt je možné kúpiť od 151 tisíc eur. V cene každého bytu je zahrnutá aj pivničná kobka umiestnená v blízkosti parkovacieho miesta.

Klienti oceňujú v PANORAMA CITY okrem vynikajúcej polohy hlavne kvalitné štandardné vybavenie bytu ako je napríklad drevená podlaha, interiérové dvere bez viditeľných pántov alebo koberce a tapety v spoločných priestoroch.

Panorama Main Vizual K3

K bytom ponúka PANORAMA CITY ešte stále výnimočné benefity ako sú úročenie splátok do výšky 2,5% p.a. plus bonus 1%, celosezónny skipass do najlepších slovenských lyžiarskych stredísk a permanentku do fitnescentra Golem Club v Tower 115.

Vzorové byty s vernou simuláciou výhľadov na Bratislavu si môžu pozrieť návštevníci v Panorama City Showroome na Pribinovej ulici 19 v Bratislave vedľa nákupného centra Eurovea.

PC panorama NOC H10 aj K1

O projekte
PANORAMA CITY, najvyššie obytné veže na Slovensku, vyrastú iba niekoľko krokov od dunajskej promenády v blízkosti nákupného centra Eurovea na Landererovej ulici v Bratislave. S výškou 108 metrov sa stanú súčasťou novej panorámy hlavného mesta. PANORAMA CITY prinesie do lukratívnej lokality Starého mesta viac ako 600 nových bytov a takmer 950 parkovacích miest čím významne rozšíri v súčasnosti značne obmedzené možnosti nového bývania v centre Bratislavy. Priamo pod oknami PANORAMA CITY vznikne park, ktorý bude slúžiť ako oddychová zóna pre obyvateľov veží a zároveň prinesie do centra mesta viac zelene.

Viac informácií o projekte nájde na www.panoramacity.sk


Katarína Krajňaková

Hovorkyňa a PR manažérka
J&T REAL ESTATE, a.s.

Ďalšie články

Aktuálne