5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

SND: Adela v aprílovom TROCHU INAK s pestrým kvartetom

Najčítanejšie

trochu_inak-banner na titulku

Štúdio novej budovy SND v pondelok 29. apríla 2013 od 19.00 h ovládne kultivovaná zábava s obľúbeným programom TROCHU INAK. Počas najbližšieho večera Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle sa diváci môžu opäť tešiť na skvelých hostí. Pozvanie uznávanej moderátorky prijali dramaturgička Činohry SND i herečka Darina Abrahámová, expertka na pestovanie aj spracovanie rastliny Topinambur Bohumila Tauchmannová a katolícky kňaz i básnik Milan Kováč.

Inšpiratívne rozhovory Adely Banášovej už tradične popretkávajú hudobné vystúpenia, tentoraz sa za mikrofón postaví Martin Geišberg, známy aj ako autor viacerých fotografií z inscenácií našej prvej činohernej scény.

Vstupenky na aprílové TROCHU INAK sú už v predaji on-line na portáli navstevnik.sk a v pokladniciach SND, kde vám ochotne poskytneme bližšie informácie. Na vaše otázky radi odpovieme tiež na infolinke Slovenského národného divadla: +421 2 204 72 297.

Všetky dôležité informácie a zaujímavosti o našej prvej scéne nájdete na portáli snd.sk a na fanúšikovskej fan page facebook.com/mojesnd

Zdroj: www.snd.sk

SND-Darina Abrahámová
Darina Abrahámová
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne