11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Bratislava: Literárny klub u Zichyho s Marekom Vadasom – 16.7.

Najčítanejšie

KNIHY, KULTÚRA A POZVÁNKY

knizky vybrate z nasej police_banner_na_titulku
foto-koláž: Marián LUHA

Staromestský letný festival patrí aj milovníkom slovenskej literatúry. Staré Mesto preto pozýva všetkých knihomoľov a ich priaznivcov na Literárny klub u Zichyho, ktorý sa uskutoční v utorok 16. júla o 19.00 hod. na nádvorí Zichyho paláca na Ventúrskej ulici. 

Hosťom večera je Marek Vadas, slovenský spisovateľ, ktorý získal v roku 2007 za svoju knihu Liečiteľ najprestížnejšie ocenenie na slovenskej literárnej scéne, Anasoft litera. V Zichyho paláci predstaví a bude čítať zo svojej novej čerstvo pokrstenej knihy Čierne na čiernom. Hudobný hosť Mário Domček, večer moderuje Braňo Bezák.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v Hudobnom salóniku v Zichyho paláci. Vstup na podujatie je voľný.

Tomáš HALÁN

Zdroj: Miestny úrad MČ Bratislava – Staré Mesto

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne