7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Portál Markiza.sk prešiel redizajnom, ponúka viac video obsahu

Najčítanejšie

MÉDIÁ A MARKETING, FOTOGRAFIA A TECHNOLÓGIE

Skupina Markíza spustila finálnu verziu redizajnovanej podoby portálu Markiza.sk. Vynovený televízny web ponúka návštevníkom čistejší a prehľadnejší dizajn, umožňuje  jednoduchšiu orientáciu a navigáciu v rámci obsahu, ako aj jeho lepšiu a logickejšiu dostupnosť.

Na titulnej stránke vznikli samostatné boxy pre obsah z ostatných webov v rámci portfólia skupiny Markíza, vždy aktuálny TV program či rebríček najčítanejších článkov.

Atraktívnou novinkou je aj dlhodobá každodenná súťaž pre divákov a návštevníkov portálu Markiza.sk. Za správne odpovede na jednoduché otázky týkajúce sa obsahu webu môžu získať rôzne zaujímavé ceny.

Koncom leta plánuje skupina Markíza spustiť tiež úplne novú sekciu, v rámci ktorej návštevníkom bezplatne sprístupní veľké množstvo exkluzívneho video obsahu z vlastnej produkcie. V najbližších mesiacoch prejdú redizajnom aj internetové stránky televízií Doma, Dajto a FOOOR.

„V skupine Markíza reagujeme aj na zmeny spôsobu využívania médií. Našim hlavným biznisom je televízia, spájanie on-air a online obsahu však chápeme ako veľkú príležitosť pre budúcnosť,“ povedal Michal Razim, riaditeľ Centra interaktivity skupiny Markíza.

Dôkazom sú aj nové pravidelné internetové relácie – ShowBiz News o domácom i zahraničnom šoubiznise, a Fresh o rozmanitých zaujímavostiach z celého sveta. Ambíciou skupiny Markíza je rozšíriť ich počet tak, aby si návštevníci každý deň v týždni mohli pozrieť nový premiérový magazín. V tejto chvíli sa pripravujú už aj ďalšie formáty s atraktívnym obsahom.

Uplynulú jar skupina Markíza taktiež úspešne otestovala odozvu používateľov na projekt, ktorý bol založený na najnovšom trende sledovania televízie so zapnutým smartfónom či notebookom (tzv. second screen experience), teda že dodatočný online obsah je synchronizovaný s hlavným programom v televízii a umožňuje väčšiu divácku interaktivitu. Jeho beta verzia bola súčasťou online aktivít sprevádzajúcich spevácku súťaž SuperStar.

Cieľom skupiny Markíza je zachovať si priazeň súčasných návštevníkov internetového portfólia a prostredníctvom postupných a premyslených inovácií osloviť aj nových.

Zdroj: skupina Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne