2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

SME: Šéf RTVS Mika: S odchodom Machaja sme rátali od začiatku

Najčítanejšie

Vo funkcii je o málo viac ako rok. Generálny riaditeľ RTVS VÁCLAV MIKA hovorí, že sa dnes v televízii znovu učia vyrábať pôvodné programy sami.

Najdôležitejšou správou posledného týždňa v médiách bol odchod Adriana Sarbu z čela CME, ktorá u nás vlastní Markízu. Vy ste s ním robili asi päť rokov. Aký bol?

Musím priznať, že som zaujatý čo sa týka odpovede na túto otázku, ale budem sa snažiť byť objektívny. Adrian bol presvedčivý a skúsený mediálny manažér z praxe. Ovláda intelektuálne remeslá a má jasné riadiace techniky a líderské schopnosti. Na druhej strane je nesmierne autoritatívny až direktívny a často nevytváral priestor na názorovú pluralitu a odbornú diskusiu.

Čítajte viac na SME: http://ekonomika.sme.sk/c/6912589/sef-rtvs-mika-s-odchodom-machaja-sme-ratali-od-zaciatku.html#ixzz2d5bL6qJQ

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne