6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Bratislava: Koncert kapely Zrní v SNG – 11.9.

Najčítanejšie

Na konci augusta sa v rámci projektu Hudobné stredy v Slovenskej národnej galérií predstavila kapela Nvmeri. Po úspešných predchádzajúcich koncertoch skupín Floex a Dva zahrá v Amfiteátri SNG hrá česká skupina Zrní. Skupina Zrní je najväčším čerstvým českým hudobným objavom, ktorá ale koncertuje, nahráva a zreje už dvanásť rokov. Na výslnie sa dostala len nedávno, predovšetkým vďaka víťazstvu Zlatého anděla za objav roka. 

KEDY? 11. september 2013, 20.00 h

KDE? Slovenská národná galéria, Amfiteáter SNG, Rázusovo náb. 2 / v prípade zlého počasia Berlinka, Nám. Ľ. Štúra 4

Aktuálny album “Soundtrack ke konci světa” je síce odlahčenejší ako staršie nahrávky, no na koncertoch Zrní nezaprie duchovnú a hudobnú spriaznenosť s legendami ako Radiohead a Pink Floyd.

S heslom „Na outfit sere pes“ ich diváci mohli vidieť na tohtoročnom festivale Pohoda, v Bratislave sa predstavia práve 11. septembra v Amfiteátri SNG, čo bude zároveň posledný open air koncert v tomto priestore.

V prípade zlého počasia sa koncert uskutoční v Berlinke, Nám. Ľ. Štúra 4.

SNG-Zrní
Zrní

Facebook event https://www.facebook.com/events/716465808370370/718518548165096

Web kapely http://www.zrni.cz

Soundcloud https://soundcloud.com/zrni/dva

Zrní – Rychta http://www.youtube.com/watch?v=ejsJQw_XgHU

Zrní – Litoměřický Kořen 2012 (Live) http://www.youtube.com/watch?v=lZsDWtwUhDI

Srdečne Vás všetkých pozývame!

Daša Dúbravová

 

Zdroj: SNG

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne