12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

SME: Režisér Peter Núňez: Česi sa prejedli slovenčiny

Najčítanejšie

Je len málo režisérov, ktorých meno si televízni diváci pamätajú tak ako jeho. Možno je to tým, že nemá slovenský pôvod, možno preto, že sa spája s prvými sériami Slovensko hľadá SuperStar. Svojho času stál Peter Nuňéz za najväčšími televíznymi projektmi, dnes jeho meno uvidíte v titulkoch len zriedka.

Keď sme si dohadovali stretnutie, ospravedlňovali ste sa, že máte málo času, pretože ste pracovne veľmi vyťažený. Ja som však nenašla žiadny projekt, ktorý by ste aktuálne režírovali.

Režírujem, ale málo. Došlo k naplneniu môjho smerovania v posledných troch rokoch. Túžba byť pánom situácie, čo ako režisér nikdy nie ste, ma preniesla na druhú stranu, som nezávislým televíznym producentom a manažujem svoje firmy.

Čítajte viac na SME: http://kultura.sme.sk/c/6922798/reziser-peter-nunez-cesi-sa-prejedli-slovenciny.html#ixzz2eIDaR7LK

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.
Predchádzajúci článok
Ďalší článok

Ďalšie články

Aktuálne