6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Jozef BANÁŠ o novej knihe KÓD 1 v Panta Rhei

Najčítanejšie

Jeden z najúspešnejších a najprekladanejších slovenských autorov Jozef Banáš predstaví svoju novinku KÓD 1, ktorá vychádza začiatkom septembra, v sieti kníhkupectiev Panta Rhei. Autogramiády prebehnú 16.9. v Piešťanoch, 18.9. v Žiline, 19.9. v Košiciach, 20.9. v Prešove a 23.9. v Banskej Bystrici, vždy o 17:30. Séria autogramiád bude ukončená besedou  16.10. v Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave. 

Jozef Banas - Kod 1KÓD 1 – Tajomstvo zázraku (vydavateľstvo: Ikar)

Po troch rokoch od vydania mimoriadne úspešného románu KÓD 9, ktorý vyvolal u čitateľov búrlivé a protichodné reakcie, prichádza Jozef Banáš s jeho voľným pokračovaním s názvom KÓD 1. Napínavý dej, množstvo historických faktov, ale aj celý rad otáznikov, ktoré Banáš nastoľuje, robia z  KÓDU 1 opäť príťažlivé literárne dielo. Poukazuje, na akom učení bola postavená pôvodná Kristova cirkev a kam sa vďaka niektorým jej predstaviteľom dostala dnes. Prostredníctvom pútavej a napínavej fikcie rúca odveké dogmy jednu za druhou ako domčeky z kariet.

KÓD 1 má prívlastok dokumentárny román. Príbeh samotný je fikciou, ale mnohé opisované udalosti sa opierajú o reálne fakty zdokumentované fotografiami a mapami, ktoré tvoria prílohu románu. KÓD 1 si môžete zakúpiť v kníhkupectvách Panta Rhei začiatkom septembra 2013.

O Jozefovi Banášovi

JOZEF BANÁŠ napísal tri divadelné komédie, desiatky komentárov, glos a fejtónov, štyri televízne scenáre a scenár k celovečernému filmu Začiatok sezóny. Vyšlo mu deväť kníh, ktoré sa ihneď zaradili medzi bestsellery. Banášove knihy boli preložené do viacerých jazykov a o svojich knihách diskutoval v šestnástich krajinách.  Viac o Jozefovi Banášovi si môžete pozrieť aj na jeho osobnej web stránke www.jozefbanas.sk

Lucia Pekaríková

Zdroj: KOMUNIKA
Autor fotografie Jozefa Banáša: Peter Frolo

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne