6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Mestská knižnica v Bratislave pozýva na výstavu ilustrácií Jozefa Gertliho Danglára – 8.10.

Najčítanejšie

Mestská knižnica v Bratislave pozýva dospelých aj deti na výstavu ilustrácií Jozefa Gertliho Danglára ku knihe Dušana Taragela Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov.

Výstavu slávnostne otvorí divadlo PIKI v utorok 8. 10. o 17:00 hodine. Divadlo VIKI  má tieto rozprávky v repertoári pod názvom Paskudárium.

Okrem divadla PIKI, účasť sľúbili aj priamo autori knižky  Jozef Gertli Danglár a Dušan Taragel!

V pod bráni, vo vchode do Mestskej knižnice v Bratislave na Klariskej ulici č. 16 bude vystavených až 16 podsvietených boxov s veľkými ilustráciami z knižky Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov.

Bude to pilotná výstava k sérií knižných ilustrácii, ktoré sa budú striedať v pod bráni Mestskej knižnice v Bratislave, aby aj tento priestor slúžil na spopularizovanie kvalitných kníh.

Srdečne Vás všetkých pozývame!

Vstup je voľný.

Zuzana Liptáková

Mestska kniznica-Pozvanky-Danglar

 

Zdroj: SLOVART, Mestská knižnica Bratislava

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne