5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Vylepšená Kariéra.sk sa predstavuje v novom dizajne

Najčítanejšie

Pracovný portál Kariéra.sk prešiel výraznými grafickými zmenami, používateľom prináša responzívny dizajn a vynovené užívateľské prostredie. Reaguje tak na požiadavky trhu a aktuálne trendy v tvorbe webových stránok.  

Nový vzhľad portálu je moderný, s dôrazom na prehľadnú štruktúru a jednoduchú orientáciu. Úpravou jednotlivých funkcionalít webu vytvára pohodlný priestor pre uchádzačov o zamestnanie a firmy. Prehliadanie stránky je dostupné zo všetkých druhov zariadení (stolový počítač, tablet aj mobilné zariadenia) a pod rôznymi operačnými systémami (Android aj iOS) v rovnakej kvalite.

„Zlepšili sme spôsob selektovania pracovných pozícií prostredníctvom krajov a okresov. Prepracovali sme aj vyhľadávanie, používatelia si môžu na titulnej stránke portálu zvoliť viacero pracovných pozícií a preferovaných lokalít naraz. Okrem toho pribudli aj nové testy pre uchádzačov, rozšírili sme tak ponuku pre firmy v rámci tzv. pretesting-u. Firmy si môžu definovať otestovanie rôznych schopností uchádzačov ako povinnú súčasť životopisu. Kariéra.sk im tak uľahčuje výber správneho kandidáta a zefektívňuje proces výberového konania. Všetky testy sú aj naďalej k dispozícii bezplatne,“ hovorí Marián Šabo, produktový manažér portálu Kariéra.sk.

Pre firmy pripravil portál aj nový spôsob tvorby firemných podstránok, ktorý je konzistentný s celkovým dizajnom stránky. Spoločnosti si môžu podstránku farebne prispôsobiť, k dispozícii je veľký priestor na logo a prelinkovanie na domovskú stránku. Firmy tak získajú ideálny priestor na prezentáciu a budovanie svojej značky.

Kariera.sk -7_moje konto

O Zozname

Jeden z najnavštevovanejších slovenských  internetových portálov Zoznam.sk – www.zoznam.sk vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Topky.sk, špecializované magazíny (Feminity.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Podkapotou.sk,Urobsisam.sk, PC.sk, PlníElánu.sk) a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem, ktorý už aj malým firmám dáva možnosť profesionálne sa prezentovať na internete a mať tam svoje kontaktné údaje. Produktové portfólio Zoznamu tvorí aj hrací portál Pauzička.sk, web pre deti Rexík.sk, komunitný portál na zdieľanie multimediálneho obsahu Free.sk, job portál Kariera.sk. Vďaka platforme na predaj lístkov s názvom Predpredaj.sk vstúpil internetový portál Zoznam.sk na nový trhový segment. 

Daniela Grečnerová

 

Zdroj: Zoznam

Ďalšie články

Aktuálne