12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Bratislava: Jesenné talkshow v Panta Rhei na Poštovej – počas celého októbra

Najčítanejšie

Zmáha vás jesenná únava? Odporúčame dobrú knihu, tá zaženie chmáry či sychravosť jesenného počasia a odhalí vám príbehy z iných krajín a čias a tie najrôznejšie osudy literárnych postáv.

Navštívte kníhkupectvá Panta Rhei, internetový obchod www.pantarhei.sk alebo sa príďte inšpirovať na Talkshow s autormi a známymi osobnosťami, ktoré sa pravidelne konajú v dvojpodlažnom kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej v Bratislave. Dado Nagy, moderátor a publicista, vás opäť prevedie novinkami a zaujímavosťami literárneho sveta.

Panta Rhei uvádza Talkshow na Poštovej

Naučíte sa variť s Andy Pavlík Timkovou a Mirkou Luberdovou, Jozef Banáš odhalí tajomstvo Kódu 1 a Juraj Červenák uvedie novú detektívnu sériu z čias protitureckých vojen. Fanúšikovia Jozefa Kariku budú môcť svojho obľúbeného autora privítať koncom októbra aj s jeho druhým dielom Na smrť II Bez milosti. Zažite osobné stretnutie so známymi autormi a príďte na Talkshow na Poštovej: 

Andy Pavlík Timková a Mirka Luberdová – Navarme si zdravie

Streda 2. október o 17:00

Rozhovor o spoločnej knihe plnej dobrých rád a receptov zameraných na zachovanie zdravia, aktivity a pozitívneho životného štýlu.

Juraj Červenák – Mŕtvy na pekelnom vrchu

Streda 9. október o 17:00

Prezentácia úvodného dielu detektívnej série z protitureckých vojen. Prvý prípad kapitána Steina a notára Barbariča, ktorí sú na stope zločinu v habsburskom cisárstve za vlády Rudolfa II. 

Jozef Banáš – Kód 1

Streda 16. október o 17:00

Diskusia o pokračovaní úspešného románu Kód 9. Autor v ňom odkrýva silu viery a zároveň ponúka fakty dokazujúce pôsobenie Židov, kresťanov a pravdepodobne aj Ježiša Krista v krajinách, ktoré dnes vnímame výlučne cez prizmu orientálnych náboženstiev. 

Jozef Karika – Na smrť II Bez milosti

Streda 23. október o 17:00

Rozhovor o druhom diele príbehu zrady, pomsty a vykúpenia. Bývalí kamaráti sa stretnú v koncentračnom tábore na opačných stranách. Kým bývalý židovský gangster Viktor sa zúfalo snaží zachrániť svojich blížnych, fanatický esesák Karl zodpovedá za ich vyhladenie.

Peter Krištúfek – Atlas zabúdania

Streda 30. október o 17:00

Diskusia o konceptuálne spracovanej próze, ktorá čitateľa prevedie posledným storočím na Slovensku. Každému roku je priradený jeden text, ktorá vyjadruje atmosféru danej doby: list, telegram, báseň, správa, nariadenie, rozsudok, rozhovor, denníkový záznam…

V Panta Rhei na Poštovej v Bratislave sú pre vás prichystané aj ďalšie zaujímavé podujatia:

Malé Antily – súostrovie jedinečnosti

Pondelok 14. október o 18:00

Zastavíme sa na najkrajšej pláži sveta na ostrove Antigua, povieme vám, prečo obyvatelia sv. Lucie nazývajú svoj ostrov rajom, predstavíme najväčší z Britských panenských ostrovov a veľa ďalších zaujímavostí. Komentovanú fotoshow a diskusiu vedie Marcel Šmátrala. 

Ján Zbojek – Šlabikár finančnej gramotnosti

Utorok 15. október o 17:00

Ako si zariadiť spokojný život? Rozhovor so spisovateľom, podnikateľom a prednášateľom o tom, ako vznikajú peniaze, dlhy a finančná nezávislosť. Jednoduchý, stručný a prehľadný návod ako získať a rozumne využívať peniaze. Vydané vo vydavateľstve Paco-fin.

 

nove logo Panta RheiO spoločnosti Panta Rhei:
Najväčšia sieť kníhkupectiev Panta Rhei pôsobí na slovenskom knižnom trhu už 21 rokov. Spoločnosť má vo svojom portfóliu okrem knižných titulov aj audioknihy, diáre, kalendáre, pohľadnice a iný doplnkový sortiment. Panta Rhei pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje prezentácie kníh s autogramiádami domácich i zahraničných autorov. Každoročne udeľuje ocenenia Panta Rhei Awards za najpredávanejšie knihy a najúspešnejším autorom roka v sieti kníhkupectiev Panta Rhei. Súčasťou 13 kníhkupectiev sú štýlové kaviarne Café Dias, v ktorých sa podáva káva Dias – zmes 100% arabík špeciálne pražená pre tieto kaviarne. Vo vybraných predajniach nájdu zákazníci aj zaujímavé inšpirácie DaVINCI – polotovary a dekoračné predmety na zhotovenie darčekov pre blízkych či doplnkov do domácností. Okrem kamenných pobočiek prevádzkuje aj internetový predaj kníh.

Lucia Pekaríková

Zdroj: KOMUNIKA
Ilustračná foto-koláž: Bc. Marián LUHA, masmediálne.info

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne