6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Programy rodiny FilmBox v novom dizajne

Najčítanejšie

Spoločnosť SPI International, prevádzkovateľ filmových programov FilmBox, zmenila počas nedele 6. októbra kompletnú grafickú podobu všetkých svojich TV programov.

Zmena sa dotkla všetkých krajín, kde sú tieto programy vysielané. Oživené bolo logo, ktoré sa po novom vyznačuje jednoznačným spájajúcim prvkom. Tento jasný jednotiaci prvok dáva pod jednu strechu celú rodinu rozmanitých programov od filmových, dokumentárnych, hudobných, športových, módnych až po erotické. Zároveň zo zmenou loga došlo aj ku zmene celkového grafického vizuálu všetkých programov z rodiny FilmBox.

[youtube height=“HEIGHT“ width=“WIDTH“]http://www.youtube.com/watch?v=bxyiS-vmYIA&feature=youtu.be[/youtube]

Zmena je výsledkom niekoľkomesačnej analýzy programového portfólia, ktorá prebiehala pod vedením vnútorného oddelenia marketingu spoločnosti SPI International. Moderný vzhľad sa v celom regiónu predstaví pod novou značkou: „Zjednotenie pestrosti“.

Berk Uziyel, riaditeľ značky FilmBox a nových médií k tomu dodáva, „Našim cieľom bolo, aby grafika všetkých programov pôsobila jednotne aj napriek ich programovej pestrosti. Nové logá sú preto viazané jednotným písmom a charakteristickým grafickým prvkom. Špecifickosť jednotlivých tematických programov je zdôraznená použitím farby. Celá grafika bola zároveň navrhnutá s dôrazom na dynamiku rozvoja celej spoločnosti.“

S týmto prístupom bol vytvorený súbor moderných log, ktoré kladú dôraz na individuálny a jedinečný charakter každého kanálu:

nove loga FilmBox

O spoločnosti SPI International

Už viac než dvadsať rokov patrí spoločnosť SPI International medzi popredných poskytovateľov filmového a televízneho obsahu na medzinárodnom trhu. SPI v súčasnej dobe prevádzkuje 34 TV programov v 41 krajinách a jedinečnú VoD videotéku s celkom 25 miliónmi mesačných predplatiteľov. Vďaka spolupráci s partnermi, medzi ktoré patrí napríklad Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp. či Tandem, poskytuje pútavý obsah vysokej kvality. SPI ho šíri prostredníctvom najnovších technológií, ktoré divákom umožňujú jednoduchý prístup odkiaľkoľvek. Zatiaľ poslednou novinkou od spoločnosti SPI je aplikácia FilmBox Live, prostredníctvom ktorej je možné sledovať živé vysielanie TV programov aj obsah videotéky na akomkoľvek zariadení pripojenom k internetu. Spoločnosť SPI International posúva hranice domácej zábavy a vytvára príležitosti pre svojich partnerov z celého sveta.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne