5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Spot SACR bude sprevádzať reláciu Milujem Slovensko

Najčítanejšie

Obľúbenú reláciu „Milujem Slovensko“, ktorú každý týždeň vysiela RTVS, bude od dnešného dňa sprevádzať reklamný spot Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR) „Slovensko. Krajina priateľov“.

„Relácia Milujem Slovensko je o spoznávaní našej krajiny, zaujímavostiach, histórii aj súčasnosti, osobnostiach aj kuriozitách. Preto je vhodným spojením so spotom, ktorý predstavuje Slovensko, ako celoročnú destináciu, v ktorom podporujeme domáci cestovný ruch,“ povedala generálna riaditeľka SACR Marta Kučerová.

[youtube]http://youtu.be/QRPEyChwLmU[/youtube]

Reklamný spot bude vysielaný pred reláciou a po jej skončení. Ide o slovenskú verziu spotu, ktorý práve v tomto období prezentuje Slovensko na športovom TV kanáli Eurosport v anglickom jazyku a zároveň bol nasadený na YouTube pre Veľkú Britániu a Poľsko. V RTVS bude vysielaný do konca roka.

Alica Štrbavá

 

Zdroj: Slovenská agentúra pre cestovný ruch
Zdroj foto hore: RTVS

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne