2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Rádio Best FM zlepšuje pokrytie Bratislavy – 105,5 MHz

Najčítanejšie

Rádio včerajším dňom spúšťa vysielač v Petržalke.

Rádio vylepšuje možnosti príjmu v Bratislave. Aktuálne správy z domova, zo sveta či športu každú polhodinu, predpoveď počasia a dopravný servis každú štvrťhodinu si tak s lepším signálom môžu vychutnať aj poslucháči v Bratislave.

„Spustenie nového a ďalšieho vysielača v Bratislave je pokračovaním našej stratégie organického rastu pokrytia. Spoločne s ďalšími frekvenciami pokračujeme v snahe ponúknuť vysielanie rádia Best FM čo najväčšiemu počtu obyvateľov Slovenska,“ hovorí manažér rádia Best FM Richard Dírer.

K zlepšeniu pokrytia Bratislavy dochádza spustením vysielania na frekvencii v Petržalke (105,5). Frekvencie s výkonom 50 W zlepší signál rádia Best FM v hlavnom meste. Rozšírenie pokrytia vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po spustení moderovaného Popoludnia s Evou Peterovou, ktoré Best FM zaviedlo po spustení rannej show s Ďurom Šimkom či spoločensko-politickej relácie Dialógy s Richardom Dírerom.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk

Antónia Račková

 

Zdroj: PR Clinic
Zdroj fotografie hore: Rádio Best FM

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne