2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Skupina Azet.sk – prináša unikátny video-reklamný formát s najvyšším zásahom

Najčítanejšie

Azet.sk, ako najväčší prevádzkovateľ na Slovenskom internete, prináša niečo nové aj pre svojich inzertných partnerov a klientov.

Uvádza na trh novinku – video-reklamný formát, umiestnený na 13-tich obsahových magazínoch s najväčším zásahom na Slovensku pri magazínovom/spravodajskom obsahu.

Azet.sk ako najväčší slovenský internetový prevádzkovateľ má aj najväčšie obsahové portfólio v oblasti magazínov a práve v článkoch týchto magazínov sa bude video-novinka zobrazovať. A že ten zásah nebude malý svedčí fakt, že denne formát dokáže zasiahnuť až 500 000 používateľov, týždenne – 1 350 000 a mesačne až 2 000 000 unikátnych používateľov. Takýto veľký zásah pri obsahu nedokáže urobiť žiadny iný internetový prevádzkovateľ na Slovensku.

„V tejto pozícii, pri obsahu v magazínoch, nebol doteraz žiadny iný formát a preto ide o exkluzívnu pozíciu. Video-reklama sa začne prehrávať až vtedy, keď je celá zobrazená na monitore,“ vyjadruje sa k novému video-formátu generálny riaditeľ spoločnosti Azet.sk Milan Dubec.

 Azet.sk - ukážka

Nový video-formát sa bude zobrazovať na týchto 13-tich magazínoch:
Čas.sk, Aktuality.sk, Šport.sk, Diva.sk, Lesk.sk, Najmama.sk, Cestovanie.sk, Automoto.sk, Žive.sk, Mobilmania.sk, Adam.sk, Badman.sk, Život.sk.

O Azet.sk
Skupina Azet.sk je jednotkou v dennej a mesačnej návštevnosti slovenského internetu. Denne služby prevádzkovateľa Azet.sk využije v priemere viac ako 890 000 reálnych užívateľov, mesačne takmer 3 000 000 užívateľov. Portály Azet.sk zasahujú 80% užívateľov zo SR. Zdroj: AIMmonitor – IAB Slovakia – September 2013

Mária Cacáková

 

Zdroj: Azet

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne