5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Najčítanejší web pre domácich majstrov UrobSiSam.sk prešiel redizajnom

Najčítanejšie

Internetový portál UrobSiSam.sk predstavuje vynovenú stránku s modernou grafikou, zmenenou štruktúrou a vylepšeným technickým pozadím. Kontinuálne narastajúca návštevnosť magazínu potvrdila záujem používateľov o atraktívny obsah, ktorý si po novom čitatelia nájdu oveľa jednoduchšie.

Portál UrobSiSam.sk prevádzkuje vydavateľstvo JAGA GROUP s.r.o. v spolupráci so spoločnosťou Zoznam. Stránka pre domácich kutilov aj gazdinky prináša pravidelne informácie a zaujímavé tipy pre domáce majstrovanie. Lídrom v obsahu portálu sú preto najmä pracovné postupy podporené štruktúrovaným videoarchívom a novovzniknutou sekciou zoskupujúcou fotoalbumy z celého webu. Dominantnými prvkami v novom koncepte stránky sa stali obrázky. Portál je prehľadnejší, pútavejší a návštevníka motivuje k aktivite. Orientácia medzi jednotlivými sekciami je zjednodušená a poskytuje tak používateľom príjemné prostredie pre získavanie užitočných informácií.

Vylepšil sa aj systém komentovania článkov, vďaka ktorému nájdu návštevníci množstvo praktických rád a postrehov aj v rozšírených diskusiách. Systém zároveň umožňuje chronologický prehľad všetkých komentárov vrátane prehľadu najdiskutovanejších článkov.

UrobSiSam.sk

Hlavná stránka obsahuje prakticky spracovaný prehľad najnovšieho obsahu z jednotlivých sekcií. Na titulnej stránke pribudla aj nová funkcionalita „Tip redakcie“. Atraktívny obsah sa tak dostane k používateľom rýchlejšie, okrem iného sa v tejto rubrike nachádza avízo na aktuálnu súťaž alebo na výnimočné články.

Portál UrobSiSam.sk tak ponúka unikátny a moderný priestor pre domácich majstrov, ktorý spĺňa všetky požiadavky na jednoduché používanie plné inšpirácií.

Mesačne portál UrobSiSam.sk navštívi 168 248 reálnych používateľov. (Zdroj: AIM monitor, september  2013)

O Zozname

Jeden z najnavštevovanejších slovenských  internetových portálov Zoznam.sk – www.zoznam.sk vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Topky.sk, špecializované magazíny (Feminity.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Podkapotou.sk,Urobsisam.sk, PC.sk, PlníElánu.sk) a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem, ktorý už aj malým firmám dáva možnosť profesionálne sa prezentovať na internete a mať tam svoje kontaktné údaje. Produktové portfólio Zoznamu tvorí aj hrací portál Pauzička.sk, web pre deti Rexík.sk, komunitný portál na zdieľanie multimediálneho obsahu Free.sk, job portál Kariera.sk. Vďaka platforme na predaj lístkov s názvom Predpredaj.sk vstúpil internetový portál Zoznam.sk na nový trhový segment.

Daniela Grečnerová

 

Zdroj: Zoznam

Ďalšie články

Aktuálne