5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

PR agentúra Seesame získala ocenenie Global Sabre Awards

Najčítanejšie

Agentúra SEESAME Communication Experts získala za kampaň Nie som ovca pre zdravotnú poisťovňu Union prestížne ocenenie Global SABRE Award v kategórii Public Affairs.

Seesame„Dostali sme sa tak medzi 50 najlepších PR kampaní sveta. Je to veľké ocenenie pre nášho klienta Union aj pre nás – bola to odvážna, chytľavá a najmä fungujúca kampaň. Veríme, že takých urobíme ešte veľa,“ zhodnotila úspech Michaela Benedigová, riaditeľka SEESAME Communication Experts.

[youtube]http://youtu.be/Me0d1MBZFLo[/youtube]

 

Čo dosiahla Ovca

Kampaň Nie som ovca cez trefný symbol a viaceré príbehy inšpirovala ľudí, aby prejavili svoj názor a postavili sa za zachovanie práva na výber zdravotného poistenia. Kampaň pomohla od augusta do konca septembra 2012 obrátiť verejnú mienku v prospech zachovania systému viacerých zdravotných poisťovní (z 39% na 81% podporu verejnosti).

Nie som ovca-viem si vybrat sam„V kampani „Nie som ovca“ sme ( na PR agentúru nezvykle) išli skutočne integrovaným prístupom – výzvu na zachovanie práva na výber zdravotného poistenia sme prerozprávali prostredníctvom nielen argumentov, ale hlavne príbehov. V TV spotoch, na online / v sociálnych médiách, v tradičných médiách aj v priamej komunikácii  s ľuďmi, pre ktorých je téma konkurencie v zdravotnom poistení dôležitá. Kampaň vo výsledku pomohla od augusta do konca septembra 2012 obrátiť verejnú mienku v prospech zachovania systému viacerých zdravotných poisťovní (z 39% na 81% podporu verejnosti),“ dodala M. Benedigová.

V lige najlepších

SEESAME Communication Experts sa zaradil medzi celosvetovo najúspešnejšie PR agentúry, za kampaň okrem Global SABRE získal aj ocenenie za najlepšiu kampaň v krízovej komunikácii v regióne EMEA.  Medzinárodná porota pod záštitou The Holmes Report vyberala z celkového počtu 4000 prihlásených iba 50 najlepších kampaní. Kompletné výsledky môžete nájsť na webe SABRE Awards. 

Gratulujeme! 🙂

Richard Menczer

 Seesame-Sabre awards

Zdroj: Seesame

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne