5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Darček ku dňu študentstva – bezplatná ročná registrácia v Staromestskej knižnici

Najčítanejšie

Staromestská knižnica v Bratislave pripravila pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva na 17. november – darček pre všetkých študentov. V pondelok, 18. novembra, sa môžu prísť bezplatne registrovať na jeden rok. Vlani využilo túto službu 536 študentov. 

Bezplatná ročná registrácia je určená tým študentom, ktorí dosiaľ neboli v knižnici zaregistrovaní. V pondelok 18.11. tak môžu spraviť zadarmo vo všetkých pobočkách Staromestskej knižnice – Blumentálska 10/a, Panenská 1, Záhrebská 8, Západný rad 5, Karadžičova 1. Na základe čitateľského preukazu môžu využívať všetky služby Staromestskej knižnice vo všetkých jej pobočkách vrátane prístupu na internet. 

Staromestská knižnica ponúka túto akciu študentom každý rok, v roku 2012 ju využilo 536 z nich. Študenti tvoria takmer tretinu z celkového počtu registrovaných čitateľov Staromestskej knižnice, k 31. októbru 2013 využívalo jej služby 4491 čitateľov. Knižničný fond obsahuje viac ako 130 000 titulov. Viac informácií môžete nájsť TU

 Zdroj: Mestská časť – Bratislava, Staré Mesto, Alexandra Obuchová
Autor ilustračnej foto-koláže: Marián LUHA, masmediálne.info

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne