12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

kampaň od JANDL: COOP Jednota plní vianočné sny

Najčítanejšie

Vianoce na kolibe známej z kampaní COOP Jednoty majú aj tento rok tajomnú atmosféru.

Začne to honelníkovým nápadom, ako presvedčiť baču, nech mu kúpi všetko, čo si zaželá. Má to pripravené naozaj do posledného detailu. Čo vlastne vymyslel a ako to napokon celé dopadne, môžu diváci vidieť už od 14. novembra. Spot komunikuje spotrebiteľskú súťaž, v ktorej môžu zákazníci vyhrať hodnotné ceny.

Ako sa stalo dobrým zvykom, fanúšikom COOP Jednoty na Facebooku  bol spot predstavený v predpremiére – tri dni pred prvým odvysielaním v televízii.

Súčasťou kampane bude aj vianočný a silvestrovský spot, printy, rozhlasový spot a POSM.

TV spot:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b5v8rR3poCY[/youtube]

Vizitka kampane:

Chief Creative Officer: BerndFliesser
Creative Director: Jano Fajnor
Copywriter: Karol Thiry
Art Director: Pavel Gajdoš
Strategy: Rado Ondřejíček
Account Director: Marek Stejskal
Director: Jiří Hanych
DOP: Tomáš Sysel
Producer: Protos Productions
Hudba: Michal Novinski

Agentúra JANDL, marketing a reklama, s.r.o. vznikla v roku 1993. Dnes je agentúrny tím zložený z viac ako 40 odborníkov. klientov tvoria významné domáce a zahraničné spoločnosti ako COOP Jednota Slovensko, BallymoreEUROVEA, ČEZ a ďalší. V rebríčku najväčších komunikačných spoločností TAAS za rok 2009, 2010 a 2011 obsadila agentúra JANDL prvé miesto. JANDL je členom KRASu (Klub reklamných agentúr Slovenska) a súčasťou siete nezávislých reklamných agentúr DialogueInternational od roku 2005. Prostredníctvom tohto partnerstva dokáže pre svojich klientov zabezpečiť nadnárodné záujmy a aktivity v 25 krajinách Európy a USA.

Zdroj: JANDL, marketing a reklama

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne