5.8 C
Bratislava
utorok, 16. apríla 2024

Nová verzia Magio TV Go od Telekomu

Najčítanejšie

Telekom prináša očakávanú novú verziu televízie na cesty Magio TV Go, ktorá obsahuje vylepšenia založené na spätnej väzbe od zákazníkov.

V novej verzii 2.0 aplikácie Android pribudli nové možnosti nastavenia. Aplikácia i webové rozhranie podporujú aj anglický jazyk. Často požadovanou bola možnosť zmeny poradia TV programov, po novom je možné nové nastavenie poradia kanálov uložiť, skopírovať na iný Magio Box, prípadne vytvoriť vlastné poradie kanálov aj pre Magio TV Go. Tieto funkcie je už možné využiť aj cez smartfón.
Slovak telekom-Magio TV go--android_nove rozhranie s epg

Obľúbenou funkcionalitou televízie Magio je aj doplnený timeshift – prináša informáciu o čase sledovaného programu a umožňuje posúvať sa v programe dozadu po 30 sekundových blokoch. Po novom sa dá rýchlejšie dostať ku sledovaniu živého vysielania, odteraz na to postačí len jeden klik na logo televíznej stanice.

Slovak telekom-Magio TV go--android_livestream
Okrem vylepšení pod kapotou boli pridané aj vizuálne zmeny, najmä prispôsobenie vzhľadu aplikácie pre tablety, napr. v podobe zobrazenia EPG a živého vysielania na jednej obrazovke. Pribudli aj graf voľnej kapacity nahrávok na disku, vzdialené nastavenie nahrávania a
rodičovská kontrola.

Slovak telekom-Magio TV go--android_kapacita disku
V súčasnosti je nová aplikácia už dostupná pre operačný systém Android a v blízkom čase sa objaví aj verzia pre iOS (aj pre iOS7).

V prípade inštalácie novej verzie odporúčame odinštalovať tú pôvodnú.
Základný variant Magio TV Go je pre zákazníkov televízie Magio zadarmo až do Veľkej noci.

Zdroj: Slovak Telekom

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne