6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Československý odvar na Rádiu Best FM, každý piatok

Najčítanejšie

Rádio Best FM spustilo „Československý odvar“. Hodinová relácia sa bude vysielať každý piatok od 18:00 do 19:00.

Rádio Best FM opäť rozširuje svoj program. Pre fanúšikov československej hudby spúšťa „Československý odvar“.

Spustením novej show vychádzame v ústrety našim poslucháčom, ktorí sú fanúšikmi československej hudby a radi by si zaspomínali na najväčšie hity soc-popu. Zároveň ma teší, že novou reláciou zvýšime podiel československej hudby vo vysielaní Best FM,“ povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

BEST FM-Eva Peterova-foto od PR clinicČeskoslovenský odvar“ sa bude vysielať v rámci moderovaného popoludnia. Hodinová relácia s najväčšími hitmi soc-popu sa bude vysielať každý piatok od 18:00 do 19:00. Programom bude sprevádzať moderátorka popoludnia Eva Peterová. (na fotografii)

V relácii sa budú objavovať hity najväčších československých hviezd napr. Michala Davida, Elánu, Vaša Patejdla, Hany Zagorovej, Heleny Vondráčkovej a ďalších.

Československý odvar“ prichádza na rad po spustení popoludňajšieho vysielania „Popoludnie s Evou Peterovou“, ako aj po rozšírení pokrytia signálom rádia Best FM o ďalšie lokality: Bratislava – Petržalka, Nové Mesto nad Váhom a Považská Bystrica.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Záhorí a Považí.

Zdroj: PR Clinic

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne