5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

podlinka: Hodina deťom od JANDL

Najčítanejšie

„Veľké sny potrebujú malú pomoc“, motto kampane Hodiny deťom sa podarilo naplniť aj počas sviatku, ktorý je pre deti stelesnením očakávania balíčkov, na Mikuláša. 6 detí tak malo  možnosť stať sa súčasťou tvorivého rozhlasového tímu RTVS.

Na jeden deň sa tak v rámci podlinkovej aktivity, ktorú pre svojho klienta Nadácia pre deti Slovenska a ich projekt Hodina deťom, pripravila agentúra JANDL, stali spolumoderátormi správ o 9:00, 12:00 a 17:00 hodine v Slovenskom rozhlase. Nadácii pre deti Slovenska sa vďaka takejto netradičnej oslave sviatku podarilo upozorniť na význam detí v našich životoch.

Pozrite si fotografie z vysielania:
 JANDL-Hodina_detom-Mikulas-obr.1

JANDL-Hodina_detom-Mikulas-obr.2

Agentúra JANDL, marketing a reklama vznikla v roku 1993. Dnes je agentúrny tím zložený z viac ako 40 odborníkov. Klientov tvoria významné domáce a zahraničné spoločnosti ako COOP Jednota Slovensko, TIPOS, Ballymore EUROVEA, ČEZ a ďalší. V rebríčku najväčších komunikačných spoločností TAAS za rok 2009, 2010, 2011 a 2012 obsadila agentúra JANDL prvé miesto. JANDL je členom KRASu (Klub reklamných agentúr Slovenska) a súčasťou siete nezávislých reklamných agentúr Dialogue International od roku 2005. Prostredníctvom tohto partnerstva dokáže pre svojich klientov zabezpečiť nadnárodné záujmy a aktivity v 25 krajinách Európy a USA.

 

Ďalšie články

Aktuálne