2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Rolls-Royce Wraith získal cenu Auto roka!

Najčítanejšie

Rolls-Royce Wraith získal cenu Auto roka v časopise BBC  Top Gear 2013 a vyhral kategóriu „Rather Splendid Motor Car of the  Year“ (Úžasné motorové vozidlo roka).

Rolls-Royce-logo Topgear magazine Award 2013Po komplexnej cestnej skúške spoluredaktora Toma Forda, bolo úlohou  motoristického redaktora Ollieho Marriagea zahrať sa na  vodiča-kuriéra a dopraviť vozidlo na 1530 km trase z domova na  Medzinárodné predstavenie pre médiá vo Viedni za jeden deň a prísť  včas na večeru.

Pri odovzdávaní ocenenia, časopis Top Gear na adresu najrýchlejšieho  a najsilnejšieho Rolls-Royceu v histórii uviedol: „Je obrovský a  nádherný: ohromujúce, očarujúce, nádherné auto, v ktorom chcete tráviť   svoj čas. Stručne povedané, zážitok.“

„Od začiatku som bol nadšený, že Wraith si získal uznanie od  najuznávanejších redaktorov v našom priemysle. Pri prevoze automobilu  z Veľkej Británie do Viedne počas jediného dňa, Top Gear prijal  zamýšľané použitie vozidla: naprieč kontinentmi, bez námahy a v tempe.  Toto ocenenie potvrdzuje status modelu Wraith ako najlepšieho  automobilu pre mužov na veľké cesty,“ povedal Richard Carter,  riaditeľ komunikácie, spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars.

A pre Rolls-Royce to tento rok nie je prvé ocenenie. Organizácia  Walpole udelila tejto značke cenu Award for Excellence in the British  Luxury za rok 2013, zatiaľ čo na podujatí The 2013 Centenary Alpine  Trial vyhral najlepšie zlepšenie roka ‘Best Rally of the Year’ v rámci  medzinárodného historického udeľovania motoristických cien.

BMW Group

BMW Group je vďaka svojim značkám BMW, MINI a Rolls-Royce vedúcim  prémiovým výrobcom automobilov a motocyklov na svete. BMW Group má ako  globálna spoločnosť 28 výrobných a kompletizačných závodov v 13  krajinách, spolu s globálnou predajnou sieťou vo viac ako 140 krajinách.

 

Zdroj: BMW Group Slovakia

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne