11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Marianna Ďurianová odchádza z Markízy do JOJky! (aktualizované)

Najčítanejšie

Dlhoročná moderátorka Televíznych novín Marianna Ďurianová koncom februára odchádza zo svojho postu. Posilní team televízie JOJ.

Marianna je skvelá moderátorka a novinárka. Markíza bola jej domovskou televíziou viac ako 13 rokov a my všetci si veľmi vážime jej prácu a nadšenie, ktoré do nej vkladala. Prajeme jej veľa šťastia,“ povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.

Rovnako jej prácu ocenil aj jej nadriadený, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky, Henrich Krejča: „Rešpektujem toto Mariannino rozhodnutie,  rád by som jej poďakoval za všetky tie roky práce pre túto televíziu a zaželal jej veľa pracovných úspechov.“

Marianna Durianova, TV Markiza
Marianna Ďurianová začínala v Markíze v roku 2001 priamo na mieste moderátorky spravodajstva.

„Televízia Markíza mi dala fantastickú profesijnú aj ľudskú skúsenosť za čo som veľmi vďačná. Po viac ako trinástich rokoch však nastal čas na zmenu,“ povedala Marianna Ďurianová na margo svojho odchodu.

 

„Mariana Ďurianová sa od istého dátumu stane členom tímu televízie JOJ. Veľmi sa z tejto správy tešíme. Hlavne, že sa to podarilo, pravdupovediac veľmi som neveril, že to dotiahneme do takéhoto zdarného konca, ale keďže je to už oficiálne potvrdené, tak v tejto chvíli vieme povedať, že bude moderovať formát v hlavnom vysielacom čase. Všetky podrobnejšie informácie o samotnej relácií, kedy sa spustí a tých zvyšných päť miliónov otázok zodpovieme neskôr“ povedal generálny riaditeľ JOJ GROUP František Borovský na margo prestupu obľúbenej moderátorky.  

Známa moderátorka má bohaté skúsenosti s moderovaním televíznych novín a spravodajských relácií. Až čas ukáže, v akom projekte ju budeme stretávať v televízii JOJ.  Predpokladáme však, že to bude v Televíznych novinách JOJ.

 

Zdroj: skupina Markíza, JOJ Group
Fotografia: skupina Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne