2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

TVNOVINY.sk majú novú mobilnú android aplikáciu

Najčítanejšie

Najrýchlejšie spravodajstvo na slovenskom internete je dostupné už aj v mobilných zariadeniach s najrozšírenejším operačným systémom Android.

Skupina Markíza uviedla v nedeľu 2. februára 2013 novú bezplatnú aplikáciu TVNOVINY.sk, určenú pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android.

„Bezplatná aplikácia TVNOVINY.sk používateľom v prehľadnej a jednoduchej forme sprístupňuje obsah rovnomenného spravodajského portálu a umožňuje im tak byť neustále v obraze,“ povedal Peter Šturdík, šéf oddelenia nových médií skupiny Markíza.

Okrem najnovších správ z domova, zahraničia, ekonomiky, regiónov, športu a šoubiznisu prináša aplikácia TVNOVINY.sk tiež najzaujímavejšie reportáže z dlhodobo najsledovanejších a najdôveryhodnejších Televíznych novín televízie Markíza. Používatelia si tak vo svojom mobilnom zariadení nájdu vždy rýchle a objektívne spravodajstvo obohatené o videá a kvalitné fotografie.

tvnoviny_screen2

Aplikácia TVNOVINY.sk sa zároveň stáva aj novou platformou pre občiansku žurnalistiku. Ak sa používatelia stanú svedkami nehody, podvodu, kurióznej udalosti alebo majú tip či námet na reportáž, majú prostredníctvom sekcie „Som reportér“ priamu možnosť zaslať redakcii spravodajstva TV Markíza fotografiu, video alebo príbeh, ktorý považujú za dôležitý.

Pre bezproblémové fungovanie aplikácie TVNOVINY.sk je potrebný operačný systém Android vo verzii 2.3 a vyšší.

A v priebehu februára 2014 sprístupní skupina Markíza aplikáciu aj pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS (Apple).

Terajší obsah aplikácie TVNOVINY.sk sa v blízkej budúcnosti rozšíri aj o týždenný bezplatný videoarchív televízneho spravodajstva, prehľadný TV program či zdokonalenú funkcionalitu „Som reportér“.

Aplikácia TVNOVINY.sk je dostupná bezplatne v obchode Google Play > TU

Zdroj:  skupina Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne