2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Relácia V politike na TA3 bola aj na tému dôveryhodnosti justície

Najčítanejšie

V relácii V politike sa v nedeľu 2.2.2014 exkluzívne stretli – predseda vlády SR Robert Fico (SMER-SD) a predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Hrušovský. Témou duelu boli zmeny v justícii. 

Reláciu V politike – moderovanú Ľubou Oravovou – v nedeľu 2.2.2014 a v premiére a prvej repríze sledovalo na TA3 viac ako 480 000 divákov. V premiére relácia dosiahla podiel na trhu 6,6 %, pričom najviac ju sledovali manažéri s vysokoškolským vzdelaním s podielom 8,8 %.

Celkovo si  vysielanie TA3 v nedeľu 2.2.2014 pozrelo viac ako 1 360 000 divákov.

TA3-prtsc-V politike 2.2.2014

Vysoká sledovanosť relácií V politike, v ktorej od novembra predstavujú prezidentských kandidátov, už teraz predznamenáva vysoký záujem divákov TA3 o prezidentské voľby a potvrdzuje dôveryhodnosť a objektívnosť vysielania TA3.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

Zdroj: PR Clinic

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne