12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Ladislav Chudík zahviezdil v Trochu inak Adely Banášovej v SND (na TA3 – 8.2. o 20-tej)

Najčítanejšie

Jedna z najvýraznejších osobností Činohry Slovenského národného divadla Ladislav Chudík len nedávno prijal pozvanie moderátorky Adely Banášovej do jej programu na našej prvej scéne s názvom Trochu inak.

Legendárny herec pobavil divákov v Štúdiu novej budovy SND okrem iného i originálnym prednesom poézie Svetozára Hurbana Vajanského hneď s viacerými verziami notoricky známej básne Nôžka.

[youtube]http://youtu.be/8W4zsrLoFKg[/youtube]

 

Legendárny divadelník tak prítomných presvedčil, že je nielen vynikajúci herec, ale aj skvelý zabávač. Celý rozhovor si budú môcť pozrieť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Záznam z januárového večera Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle odvysiela spravodajská stanica TA3 v premiére už túto sobotu 8. februára o 20.00 h.

Autorka fotografie – Alena Klenková pre SND

 

Zdroj: SND

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne