6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

RTVS má nové olympijské štúdio a webovú mikrostránku

Najčítanejšie

RTVS všetkým športovým fanúšikom prináša exkluzívne prenosy z najväčšej športovej udalosti tohto roka – Zimných olympijských hier SOČI 2014. Porciu športových prenosov naservírujú divákom z nového vysielacieho štúdia olympijskej Dvojky v HD aj cez DVB-T. A aj prostredníctvom novej www mikro stránky.

Počnúc otváracím ceremoniálom zo  ZOH SOČI 2014, ktorý prinesie RTVS dnes o 17.00 naživo na Jednotke, až po všetky športové prenosy, bude vysielanie Dvojky v HD v DVB-T. Vo vysokom rozlíšení prinesie aj všetky internetové prenosy, ktoré bude vysielať aj na špeciálnej microsite http://sochi2014.rtvs.sk, venovanej ZOH.

RTVS nove zimne olympijske studio 2014-obr.2
Nové olympijské vysielacie štúdio RTVS

Výprava z RTVS odcestovala do dejiska olympiády pred niekoľkými dňami a jej zástupcami sú športoví redaktori a komentátori rozhlasu  televízie: Marcel Merčiak, Ján Hudok, Ľuboš Hlavena, Vladimír Genda, Oľga Hamadejová, Matúš Mažec, Milan Stanko, Róbert Barát, Jozef Jarkovský, Matúš Čunderlík, Martina Uličná, Svetlana Barátová, Martin Balážik a Martin Šeďo.

Imidžový spot RTVS k ZOH SOČI 2014, ktorého súčasťou sú známe tváre športových komentátorov a redaktorov RTVS si môžete pozrieť tu:

[youtube]http://youtu.be/ReE0p5sV_cs[/youtube]

Okrem živých streamov na web stránke RTVS venovanej zimnej olympiáde, na nej budete môcť nájsť aj výsledkové listiny, ale aj podrobný program prenosov a prehľad jednotlivých disciplín.

RTVS prinesie exkluzívne živé prenosy hokejových zápasov slovenskej reprezentácie na vlnách Rádia Slovensko – hokej si tak budú môcť užiť aj fanúšikovia v práci či za volantom.

Pravidelne aktualizované informácie z dejiska ZOH nájdete aj na facebookovej stránke Šport RTVS.

Okrem aktuálnych výsledkov a prenosov bude RTVS divákom ponúkať analýzy a vstupy zo štúdia v Bratislave – jeho tvorcom je Tibor Malcev, ktorý vedie Scénickú prevádzku v RTVS. Štúdio vzniklo v priestoroch Mlynskej doliny vo vlastnej réžii.

Výnimočným formátom budú aj súhrnné informácie v slovenskom posunkovom jazyku, ktoré prinesie RTVS každý deň v závere olympijského vysielania na Dvojke.

RTVS nove zimne olympijske studio 2014-obr.1

Držíme palce našej olympijskej výprave a veríme, že sa naši reprezentanti vrátia domov s čo najväčším počtom cenných kovov.

 

Zdroj: RTVS

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne