25.1 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

O spoločnosti Radio Production House a ex-rádiu Viva Metropol

Najčítanejšie

O spoločnosti Radio Production House (páni Bartoš, Kodaj a Budzák)

Spoločnosť Radio Production House, ktorá predtým zabezpečovala chod rádia Viva Metropol dlhuje bývalým moderátorom nevyplatené mzdy, ako sme už písali, rádio preto od 6. mája vysielalo len hudbu bez hovoreného slova ako, tzv. „samohrajka“.

Spoločnosť Radio Production House zanikla 12. augusta právnym zlúčením so spol. MIRMAJ s.r.o. > pozri

Skupovanie cudzích zadlžených firiem je všeobecne neetický postup likvidácie spoločnosti – no aj tak je to stále legálny spôsob likvidácie.

Spoločnosť MIRMAJ mala vlani tržby v sume 1,3 mil. Eur so ziskom 10 tis. Eur , pravdepodobne pritom nemá ani žiadneho zamestnanca, podľa finstat.sk a  21. augusta 2015 kúpili ďalšiu zadlženú firmu LAURUS Development 1 (-34 tis. Eur) .

MIRMAJ by mal, podľa nášho názoru prevziať pohľadávky bývalých moderátorov Vivy Metropol a vyrovnať sa s nimi. Čo sa dosial nestalo. Viac informácií.

Obnovené Rádio Viva Metropol začne opäť vysielať v pondelok 14.9. pod hlavičkou spoločnosti Intersonic, v priestoroch na Leškovej v Bratislave > pozri

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne