12.4 C
Bratislava
piatok, 17. mája 2024

Artur Šturmankin sa stal novým PR manažérom J&T Banky

Najčítanejšie

Začiatkom decembra nastúpil do J&T Banky Artur Šturmankin. Vo funkcii PR manažéra nahrádza Lindu Gálikovú, ktorá prechádza na oddelenie komunikácie do Poštovej Banky. Artur Šturmankin bude mať na starosti externú komunikáciu J&T Banky na Slovensku.

Svoje pôsobenie v médiách odštartoval už počas vysokoškolských štúdií, ako redaktor a moderátor dopravných správ Zelená vlna v RTVS, kde pôsobil päť rokov. Po ukončení štúdií pracoval ako hovorca v Slovenskom národnom múzeu.

Artur Šturmankin, PR manažér J&T banky
Artur Šturmankin, PR manažér J&T Banky

Neskôr pracoval aj ako moderátor v spravodajskej televízii TA3, ale i ako hovorca spoločnosti Allianz – Slovenská poisťovňa.

V roku 2011 úspešne zakončil magisterské štúdium v programe Masmediálna komunikácia na Fakulte masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave.

„Vítam Artura v našom tíme. Verím, že aj vďaka nemu sa naša banka ešte viac priblíži ku klientom. Práve komunikácia s nimi je pre nás nesmierne dôležitá,“ povedala Anna Macaláková, riaditeľka J&T Banky.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne