23.6 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Rádio Viva Metropol začína svoje vysielanie z nových priestorov. Odsťahovalo sa z Leškovej, naďalej má ale podlžnosti voči bývalým moderátorom

Najčítanejšie

Rádio sa z priestorov Leškovej ulice, ktoré poskytol dočasne do užívania majiteľ Fun rádia Boris Kollár presťahovalo na 7. poschodie do priestorov výškovej budovy Polus Tower, hneď vedľa nákupného centra Polus. Neďaleko má svoje vysielacie štúdio aj bratislavské rádio SiTy. Podlžnosti voči bývalým moderátorom si rádio Viva Metropol zatiaľ nevyrovnalo.

Ako sme informovali už 14. septembra 2015 bratislavské rádio Viva Metropol znovu oživilo svoje vysielanie.

Od soboty 6. februára 2016 sa rádio presťahovalo do nových priestorov v Polus Tower.

„Nevolím Borisa Kollára a jeho rodinu. Tváril sa, že sa stane rodinou Rádia Viva Metropol, dal nám nádej a naleteli sme mu. Aj vďaka nemu sme v krízovej situácii zotrvali a nakoniec prišli o ešte viac peňazí. Takže nevolím Borisa Kollára a jeho rodinu,“ napísal Jaro Kurpel, bývalý moderátor rádia Viva Metropol na sociálnej sieti. 

Jaro Kurpel v minulosti upozornil na nevyplatené honoráre, ktoré dodnes rádio Viva Metropol dlží viacerým svojim moderátorom. Čítaj viac.

Rádio Viva Metropol, ktoré je akože nástupcom populárneho rádia Viva, vysiela ale  z podstatne menším záberom, len na frekvencii bývalého bratislavského Superrádia. Verejne priznalo finančné problémy už v máji 2015, keď do vysielania zaradilo len prúd hudby, bez moderátorských vstupov. Vysielanie rádio obnovilo 14. septembra 2015.

Frekvencie po rádiu Viva (bývalé frekvencie po rádiu Twist) získalo INFO rádio, ktoré v súčasnosti vysiela pod novým názvom, ako Rádio Vlna. Čítaj viac.

Pozrite si na fotografiách prvý deň vysielania rádia Viva Metropol z nového štúdia v Polus Tower:

Uverejnil používateľ mediawatch.dog Nedeľa 7. februára 2016

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne