19 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

SME.sk zaviedlo platbu za článok 0,50 eur

Najčítanejšie

Po mesačnej či ročnej platbe za prémiový obsah spravodajského webu SME.sk ponúka vydavateľstvo Petit Press čitateľom i možnosť platby za jeden článok. Cena pri takomto spôsobe platby je 0,50 eur. Zároveň vydavateľstvo spustilo i zjednodušenú formu platby za prémiový obsah pre používateľov siete Orange s mobilným pripojením.

obr. platba SME.sk - za clanok 0,50eurVydavateľstvo Petit Press sprístupnilo platby za jeden článok. Takáto možnosť je už niekoľko rokov bežnou praxou v zahraničných médiách a od stredy 11. mája sa stala štandardom i na SME.sk.

Vydavateľstvo zaviedlo túto možnosť spoplatnenia, keďže pravdepodobne predpokladá, že náhodného návštevníka zaujme svojím obsahom a po prečítaní jedného vybraného článku, sa čitateľ rozhodne pre opakovanú návštevu a zvolí si výhodnejšie mesačné, ročné alebo štvorročné predplatné.

Ďalšou novinkou na SME.sk je benefit pre zákazníkov operátora Orange s mobilným pripojením, ktorí môžu po novom platiť za prémiový obsah SME.sk jednoduchšie – formou platby, ktorá sa im odpočíta z mesačnej faktúry, alebo kreditu mobilného operátora Orange.

„Sprístupnený článok je možné na mobilnom zariadení, na ktorom bola platba vykonaná, čítať bez časového obmedzenia, bez akejkoľvek registrácie alebo prihlasovania. Unikátnu url takéhoto článku je možné otvoriť ešte 5-krát na akomkoľvek inom zariadení, teda inom telefóne, počítači, iPade alebo inom tablete,“ uviedlo SME na svojom blogu.

Vydavateľstvo obe služby zaviedlo zatiaľ v testovacej prevádzke a vyzvalo svojich čitateľov, aby sa so svojimi skúsenosťami, alebo pripomienkami obrátili na adresu sluzby@smeonline.sk.

obr. platba SME.sk - Orange

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne