18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Hornbach začal vydávať magazín Macher

Najčítanejšie

Spoločnosť Hornbach uviedla na Slovenský a Český trh magazín pod názvom Macher/Machr. Lifestylový hobby magazín začal vychádzať ako občasník vo formáte A5 a je dostupný na predajni za cenu 1 euro.

„Je to časopis o ľuďoch, ktorí žijú svoj život tak, ako to považujú za správne, bez ohľadu na to, čo si myslia iní – jedným slovom – machri,“ povedal riaditeľ marketingu spoločnosti Hornbach David Kolář.

„Obsahovo ide o nezvyčajnú formu prezentácie unikátnych kutilských projektov z celého sveta, ktoré majú inšpirovať a motivovať k realizácii vlastných nápadov. Okrem reálnych príbehov kutilov sú súčasťou obsahu aj rubriky ako rady, tipy, recepty, alebo napríklad samotné návody na realizáciu projektov,“ doplnil David Kolář.

Aktuálne vydanie prináša napr. článok o výrobe bicyklov z bambusu, ktorou sa zaoberá partia mladých ľudí v čínskom Pekingu.

ukazka cisla magazinu Macher - prve vydanie jun 2016

„Hlavnou myšlienkou celého projektu je predovšetkým inšpirovať zákazníkov skutočnými príbehmi reálnych „Machrov“ k realizácii vlastných nápadov. Obsahovo časopis odráža reálne možnosti, ktoré zákazníkovi náš široký sortiment tovaru a služieb ponúka,“ doplnil David Kolář.

Ukážka čísla nového magazínu je dostupná na špeciálnej landing page > pozri

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne