5.6 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Fun rádio bude naživo vysielať z aquaparku v Bešeňovej

Najčítanejšie

V pondelok 15. augusta sa moderátori Fun rádia prenesú k vode a už od šiestej hodiny rannej schladia poslucháčov naživo z aquaparku Gino Paradise v Bešeňovej. S vysielaním je spojená aj súťaž v ktorej môžu poslucháči vyhrať privátny vstup do aquaparku už od 6 ráno, kedy začína aj Ranná šou s Juniorom a Marcelom, ktorá potrvá až do desiatej. „Kurátenká uvidia naživo ako to vyzerá za mikrofónom a zažijeme spolu kopu srandy,“ povedali Junior s Marcelom.

„Chceme mať našich poslucháčov blízko. Snažíme sa ľudí vtiahnuť do diania v rádiu rôznymi aktivitami, väčšinou sú však spájané s našim domovským štúdiom v Bratislave, preto fakt, že vycestujeme mimo hlavné mesto našich fanúšikov iste poteší :-). Vysielanie z aquaparku sme si vybrali z jednoduchého dôvodu. Je leto, no a keď je teplo, najlepšie je byť pri vode ;-)“, povedal šéfredaktor Fun rádia Marek Mikúšek.

Didiana si podobnú akciu vyskúšala už 21. júla v rámci špeciálneho Letného dňa Fun rádia, kedy vysielala spod holého neba pri bazénoch v Senci.

„Jasné, že sa teším. Zmena je život. Štúdio máme pekné, ale voda, slnko a kopa dovolenkujúcich usmiatych ľudí dáva moderovaniu nový rozmer,“ povedala Didiana, ktorá bude naživo vysielať od 10 do 14-tej hod.

Sajfa bude vysielať od 14-tej do 18-tej. „Byť mimo štúdia a moderovať nielen pre poslucháčov, ale aj divákov 🙂 má svoje čaro. Je tam ihneď spätná väzba, je to živšie a patrí k tomu aj určitá dávka adrenalínu“, teší sa na výjazd za poslucháčmi Sajfa, ktorý bude vo svojom vysielaní od 16 do 17 hod. ako hosťa Adama Ďuricu, ktorý naživo zaspieva hneď niekoľko svojich hitov a absolvuje so Sajfom vedomostný kvíz.

Fun rádio Bešeňová
zdroj: Fun rádio

 

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne