13 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Fico nazval redaktora Markízy záchodovým pavúkom (aktualizované)

Najčítanejšie

Premiér zverejnil v stredu večer 10. augusta na svojom súkromnom FB profile video, ako reakciu na správanie novinára. Robert Fico dlhodobo poukazuje na správanie novinárov denníkov SME a N, portálu Aktuality.sk, tentoraz sa zameral na redaktora televízie Markíza.

„Ráno som na hrádzi v spoločnosti môjho bratranca a suseda, ktorý chodí na hrádzu so psom stretol najkrajšieho, najmúdrejšieho, ale súčasne aj najarogantnejšieho redaktora televízie Markíza,“ uviedol vo videu Robert Fico.

„Namiesto toho, aby rešpektoval súkromie ranného športu, tak typicky po „Slovensky novinársky“ si nás odfotil odzadu a poslal na Úrad vlády oficiálnu otázku, že prečo chodím s toľkými bodyguardami, či sa vraj niečoho bojím?,“ doplnil Fico.

Vo videu zverejnil Fico svoju reakciu a nazval redaktora televízie Markíza záchodovým pavúkom. Pozrite si video:

 

Aktualizované:

Prečítajte si predmetný text email správy, ktorú zverejnil a predtým zaslal na Úrad vlády redaktor televízie Markíza Michal Kovačič:

„Dobrý deň prajem a prosím Vás o odpovede na otázky týkajuce sa ochrany premiéra Roberta Fica. Dnes ráno bol cvičiť na dunajskej hrádzi neďaleko Incheby hneď s tromi ochrankármi, zatiaľ čo predtým sa tam bežne pohyboval len s jedným, prípadne len s manželkou. Je táto zvýšená ochrana odôvodnená nejakou zvýšenou hrozbou? Súvisí s predsedníctvom Slovenska v Rade EÚ? Ide o domácu, alebo zahraničnú hrozbu?, “ napísal Kovačič.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne