2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Datart redizajnoval svoj e-shop

Najčítanejšie

Redizajnovaný internetový obchod má po novom prehľadnejšie užívateľské prostredie, popisy produktov aj ich vyhľadávanie, zároveň prináša nový košík a prispôsobuje sa užívateľovi na základe reálneho správania ostatných zákazníkov. Datart zároveň rozširuje aj počet svojich kamenných predajní, keď plánuje v tomto roku otvoriť novú predajňu v Trnave.

Redizajn vznikal in house pod vedením marketingového riaditeľa Datart. „Zásadne sa zmenila viditeľná časť webu. Dôraz sme kládli na prehľadnosť, inšpirovali sme sa predovšetkým aktuálnymi trendmi a logickým zoskupovaním objektov. To je známe napríklad zo sociálnych sietí,“ povedal marketingový riaditeľ spoločnosti Datart Jan Samko.

Inteligentná pluginy menia stránku podľa potrieb a individuálneho správania zákazníkov, ktorí si už tovar vyhľadávali, či objednali. Táto funkcionalita pomáha ďalším zákazníkom pri orientácii na stránke a výbere produktov.

„Každý užívateľ od teraz vytvára svojím nákupným správaním cestu či väzby na odporúčania pre ďalších zákazníkov. Obľúbené produkty a aj to najlepšie z vhodného príslušenstva má teraz zákazník poruke. Nákup sa tak stáva príjemným a efektívnym procesom,“ doplnil Jan Samko.

Na stránke nájde užívateľ i rady a návody, či recenzie produktov. „Stavali sme web tak, aby sme na ňom radi nakupovali my sami. Verím, že sa naň zákazníci budú radi vracať,“ povedal Jan Samko.

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne