20.8 C
Bratislava
pondelok, 20. mája 2024

Tender pre značku IKEA vyhrala reklamná agentúra Saatchi & Saatchi

Najčítanejšie

IKEA v tendry na výber druhej reklamnej agentúry vybrala agentúru Saatchi & Saatchi, ktorá zabezpečí komunikačné aktivity pre trhy Slovensko, Česká republika a Maďarsko.

Tendra na novú reklamnú agentúru pre značku IKEA sa zúčastnilo osem agentúr. Do finálového kola sa dostali agentúry Ogilvy & Mather, Young & Rubicam, ACG Advanced Communication Group a Saatchi & Saatchi.

V tendri uspeli agentúry Saatchi & Saatchi Prague a MUW Saatchi & Saatchi. Spoluprácu so značkou IKEA odštartujú od 1. januára 2017.

IKEA pokračuje v spolupráci i s agentúrou Kaspen/Jung von Matt, ktorá zabezpečuje kampane pre IKEA už takmer päť rokov.

Cieľom IKEA je mať viac regionálnych produktových kampaní, ktoré sú založené na detailnej znalosti života domácností v tom ktorom regióne.

„V súvislosti s tým sme sa rozhodli rozšíriť naše kapacity a vytvorili sme jasnú štruktúru pre spoluprácu s dvoma kreatívnymi agentúrami, aby sme boli pripravení ísť týmto smerom,“ povedal Michal Kroupa manažér externej komunikácie IKEA v regióne CZ/HU/SK a dodal „Do finálového kola prišli všetky zúčastnené agentúry s veľmi zaujímavými návrhmi. Agentúra Saatchi & Saatchi preukázala nielen vynikajúce porozumenie značke, ale aj nadšenie pre spoluprácu s IKEA v rámci celého regiónu, originálne nápady, ktoré reflektovali špecifické potreby a požiadavky značky IKEA a zároveň boli v súlade s našimi plánmi do budúcnosti.“

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne