15.9 C
Bratislava
pondelok, 20. mája 2024

Zomrela reportérka televízie RTVS Leona Kočkovičová Fučíková (aktualizované)

Najčítanejšie

Vo veku 32 rokov zomrela Leona Kočkovičová Fučíková počas silvestra 31. decembra. Nový Čas zistil, že jej prišlo nečakane zle na silvestrovskej lyžovačke, šla na pohotovosť, no žiaľ pred polnocou skonala.

„Hnusný začiatok roka. Neviem kde si Leonka, ale verím že je ti tam dobre. Tiež verím, že takéto predčasné odchody z tohto sveta máju svoj význam, hoci my ho ešte nepoznáme. Budú mi chýbať všetky naše spoločné brepty cez živé vysielania… Dávaj pozor na svoje deti a šír svoj nákazlivý smiech aj tam hore,“ komentoval náhly odchod svojej kolegyne z RTVS moderátor spravodajstva Miro Frindt na sociálnej sieti.

„S ľútosťou a veľkým smútkom sme prijali smutnú správu, že nás náhle opustila naša priateľka, kolegyňa a vynikajúca redaktorka Leona Kočkovičová Fučíková. Naše myšlienky sú s jej rodinou,“ povedal pre denník Nový Čas vedúci spravodajstva a publicistiky RTVS Lukáš Diko.

Leona Kočkovičová Fučíková najprv pôsobila v televízii JOJ, kde päť rokov pripravovala reportáže pre reláciu Krimy noviny, neskôr prešla do slovenskej televízie RTVS, kde pripravovala spravodajstvo prevažne z regiónu Nových Zámkov a z juhu Nitrianskeho kraja, odkiaľ pochádzala. Bola vydatá, má dve dcéry Leonu a Karolínu.

Aktualizované:

Sústrasť svojej kolegyni vyjadrila i reportérka a moderátorka RTVS Zuzana Hanzelová: „Informujeme často o tragédiách ľudí, ktorých nepoznáme. Ťažké je to vždy, no o kúsok ťažšie, keď ide o kolegyňu. S Leonou sme sa stretli pred tromi dňami náhodou v Bystrej v lyžiarskom obchode. Vystískali sme sa, zoznámila som sa s jej rodinkou a ešte sme krátko pokecali. O živote, o lyžovačke, o všetkom. Ako vždy bola Leona vysmiata, srdečná a najviac vtipná. Profesionálka, ktorá bola spolu s Ivanou Ratkovskou rozhodne naša najlepšia reportérka v regióne. Vždy veselá, vždy najlepšie a ochotne poradila, keď som jej volala s radou o pomoc. Všetko, čo človek píše pri takýchto udalostiach, znie ako klišé. Leona bude chýbať. Svojej rodine, priateľom, ale aj nám v RTVS. Venujte jej prosím myšlienku. Aj jej babám a manželovi. Vďaka,“ uviedla Zuzana Hanzelová na sociálnej sieti.

leona-kockovicova-fucikova
Leona Kočkovičová Fučíková
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne