15.3 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Zora Jaurová odstúpila z redakčnej rady denníka N. Naďalej ostáva členkou Progresíveho Slovenska

Najčítanejšie

Novým členom redakčnej rady denníka sa stal Erik Tabery, šéfredaktor českého Respektu. Zora Jaurová finančne podporila vznik politického hnutia Progresívne Slovensko a je členkou jeho správnej rady.

„Zore ďakujeme za jej doterajšiu činnosť a prajeme všetko dobré v ďalších aktivitách. Pri Denníku N stála od jeho úplného začiatku, čo si veľmi vážime a dúfame, že aj v budúcnosti nám povie svoj názor. Erik vnesie do činnosti rady pohľad profesionálneho novinára a odstup, čo môže byť veľmi cenné,“ uviedol šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný na webe denníka N. 

Redakčná rada denníka bude po novom fungovať v zložení: Michal Vašečka (predseda), Martin Bútora, Péter Hunčík, Eva Kováčechová, Michal Kaščák, Michal Meško a Erik Tabery.

„Za Zorou mi bude smutno, ale Erik Tabery myslím bude ako člen redakčnej rady výborný, teším sa,“ komentoval zmenu riaditeľ vydavateľstva denníka N Lukáš Fila na sociálnej sieti. 

Zora Jaurová bola zároveň členkou nového politického hnutia Progresívne Slovensko, ktoré finančne podporila spolu s ďalším členom redakčnej rady denníka N Michalom Meškom, majiteľom kníhkupectiev Martinus.sk/Foxford. V hnutí i naďalej ostáva, ako členka správnej rady.

Vznik politického hnutia finančne podporil aj majiteľ denníka N Anton Zajac, zakladateľ softvérovej spoločnosti ESET. Čítajte viac.

Zora Jaurová v minulosti pôsobila i ako riaditeľka organizácie Košice 2013 – Európske hlavné mesto kultúry, ale správna rada tejto neziskovej organizácie ju neskôr odvolala.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne