7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Unikla e-mailová komunikácia vedenia televízie JOJ. Zverejnil ju portál WikiLeaks Slovensko (aktualizované)

Najčítanejšie

V uniknutých e-mailoch komunikuje generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega so šéfkou PR oddelenia Ivanou Semjanovou, obchodným riaditeľom Martinom Heržom, programovým riaditeľom Rolandom Kubinom, finančným riaditeľom Mojmírom Mlčochom, či šéfkou akvizícií Erikou Tóthovou a ďalšími. Správu sme doplnili o stanovisko, ktoré nám zaslala TV JOJ prostredníctvom svojej advokátskej kancelárie Bugala – Ďurček.

Informáciu ako prvý priniesol portál Mediálne.sk.  „Komunikácia vyzerá reálne. Sedí napríklad aj heslo k zamknutému videu prvého dielu seriálu Za sklom, ktoré manažmentu tvorcovia poslali cez Vimeo,“ uviedol portál.

„Cez webovú stránku WikiLeaks Slovensko  sme dnes začali postupne zverejňovať emailovú komunikáciu top manažmentu TV JOJ za posledných 10 rokov. Túto emailovú komunikáciu, o ktorej o ktorej autenticite na základe preverovania nepochybujeme, sme získali z anonymného zdroja. Maily budú na našej stránke pribúdať postupne, nakoľko ich unikli tisícky a spracovávame ich v súlade so zásadami WikiLeaks. Zverejnením tejto komunikácie chceme našej verejnosti ukázať ako fungujú naše najväčšie a najmienkotvornejšie médiá,“ uviedol team WikiLeaks Slovensko.

Prvá časť uniknutej komunikácie:

> TV JOJ mail leak 16. 2. 2017
> TV JOJ mail leak 17. 2. 2017


Aktualizované:
Prečítajte si o čom sa vedenie TV JOJ zhováralo:

Šéf televízie JOJ Marcel Grega podvádzal. Usvedčili ho uniknuté e-maily, ktoré zverejnila WikiLeaks

Riaditeľ TV JOJ Marcel Grega mal v týždenníku Eurotelevízia rozhovor. Nerobila ho redakcia, ale PR oddelenie televízie

Aktualizované 21.2.:

Prečítajte si o stanovisko, ktoré nám zaslala TV JOJ prostredníctvom svojej advokátskej kancelárie Bugala&Ďurček:

Stanovisko TV JOJ k Mail Leaks – Zdroj – MediaWatch.dog by MariánLuha on Scribd

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne